- 71,312
- 43,851
- 113
Son. 2 dk
Onu geçmesin diğer kupon yatarBu fark 10 u geçmeden rahat yok bana
Tammi 1 e tammldinmiKes trasi sonuca bak
Ne zmn atçan paramızıBu fark 10 u geçmeden rahat yok bana
Abi Cleveland kaç kaç a bı nasıl maç sence iyi gidiyor mu@Galatasaray571 sana memhpis e ver didik bende şükrü gibi biraz abartayim
Abi sen de Allah askina ya bı saniye zaten gerginim telefonu zor tutuyorumNe zmn atçan paramızı
Clevland.suan geride ama 120 den fazla atar bunaAbi Cleveland kaç kaç a bı nasıl maç sence iyi gidiyor mu
Banane paramı verAbi sen de Allah askina ya bı saniye zaten gerginim telefonu zor tutuyorum
Knki alıyordum barem kapandı aw acilmadi aw futbol oynadık gelirse artık nasip@Galatasaray571 sana memhpis e ver didik bende şükrü gibi biraz abartayim
9 olduuuuu fsrkkkk beeeClevland.suan geride ama 120 den fazla atar buna
Diorum sanaMilwaukede uzadı bugün para basma gunuymus
O kadar basket geldi hangisine 200 atsaydin bin olurdu oklahomaya 20 lira atsaydin yeterdiKnki alıyordum barem kapandı aw acilmadi aw futbol oynadık gelirse artık nasip Ekli dosyayı görüntüle 276315
0.0biter mslesefKnki alıyordum barem kapandı aw acilmadi aw futbol oynadık gelirse artık nasip Ekli dosyayı görüntüle 276315
Ya birak 0.0 bitck maca basmis awO kadar basket geldi hangisine 200 atsaydin bin olurdu oklahomaya 20 lira atsaydin yeterdi
Kafasını 0 0 biter o maç 1.5 üst olur0.0biter mslesef