Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Radamel Falcao: Gelen Tekliflerle İlgilenmiyorum

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,205
154,307
113

Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao hakkındaki transfer iddialarına son noktayı koydu.

Cim Bom'da çok mutlu olduğunu menajerine ileten Kolombiyalı oyuncu, "G.Saray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Burada hedeflerim var. Ailem de İstanbul'da olmaktan memnun Çin ve Katar'dan gelen tekliflerle ilgilenmiyorum. Eğer tercihim daha fazla para kazanmak olsaydı Monaco'dan direkt bu ülkelere giderdim" dedi.

HEDEFİ DÜNYA KUPASI'NDA YER ALMAK

Sarı-kırmızılılar ile 2 yıl daha sözleşmesi olan golcü oyuncunun en büyük hedefinin göstereceği performansla Kolombiya Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'nda yer almak olduğu biliniyor.34 yaşındaki Radamel Falcao García Zárate bu sezon sarı kırmızılı formayla Süper Lig'de 14 maça çıkarken 9 gol atıp 1 de asist yaptı.

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,413
666
113
ilgilenmezsin tabii İstanbul gibi yerde yılda 7-8 milyon € almak varken Katarda falan ne işin var ama bu saatten sonra Gs senin maaşını falan ödeyemez bütün klüpler küçülmeye gitmek zorunda Muslera,Feghouli,Belhanda,Falcao gibi oyuncular çok yüksek maaş alıyor bunları elden çıkarması lazım Gs'nin

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,205
154,307
113
ilgilenmezsin tabii İstanbul gibi yerde yılda 7-8 milyon € almak varken Katarda falan ne işin var ama bu saatten sonra Gs senin maaşını falan ödeyemez bütün klüpler küçülmeye gitmek zorunda Muslera,Feghouli,Belhanda,Falcao gibi oyuncular çok yüksek maaş alıyor bunları elden çıkarması lazım Gs'nin
Muslera kalsın yeter dost

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113
Seneye katarda görürüz gibi böyle giderse ;)

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Şampiyonluk umutları yarınlara kaldı gördün mü fener........

Bu sene feneri yendik lig iptal oldu olacak iş değil

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
bütün takımlar iflasta nereye gidecekmiş ? şu an Dünya'da Falcao'ya değil 5, 3m euro verecek takım çıkmaz

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
Her takım ekonomik krizde şuan reis nasıl olacak futbol camiası acaba :rolleyes:
piyasa aşırı uçmuştu iyi olacak, herkes küçülecek .en sıradan futbolcu 2-3 m eurodan kapı açıyordu
özellikle bizim lig artık istesede istemesede alt yapılarına dönecek :)

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,155
66,563
113
piyasa aşırı uçmuştu iyi olacak, herkes küçülecek .en sıradan futbolcu 2-3 m eurodan kapı açıyordu
özellikle bizim lig artık istesede istemesede alt yapılarına dönecek :)
Alt yapıya önemsemeleri daha mantıklı reis hemde Milli takım açısından mükemmel olur bence ;):)