- 41,524
- 44,897
- 113
Tebrikler
Dost dm attım aman diyim şikayet etme 🤣🤣@Daimon Kazandı.
Reis PayFix ile ver hemen gelirÇekiliş yapamıyorum şuanlık ödeme hala gerçekleşmedi. @Astekbet Destek papara çekimler yavaş galiba :/
Payfixden bankaya cekemiyorum haftasonu oldugu için. Paparadan bankaya ordan binanceye atıcam.Reis PayFix ile ver hemen gelir
gelır gelır guzel site bol şans ragnaÇekiliş yapamıyorum şuanlık ödeme hala gerçekleşmedi. @Astekbet Destek papara çekimler yavaş galiba :/
Gelir reis 10 dk hesabın daPayfixden bankaya cekemiyorum haftasonu oldugu için. Paparadan bankaya ordan binanceye atıcam.
geldiyse gelmiştir dost gelse adam gırer soyler çetele tutmana güldümSen niye herşeye gülüyon reis komik bişey mi var @erhanbey22
Adam çoktan aldı parasını gülcek bi durum yokgeldiyse gelmiştir dost gelse adam gırer soyler çetele tutmana güldüm
Elalemın parasıda senı baya merak ettırmıs dost bukadar merak etmeAdam çoktan aldı parasını gülcek bi durum yok
Elalem parasının peşine düşmedik dostum burnun sokma herşeye adam 2 tane mesajıma da güldü ona tepki verdim aramızda çözdük sen bekçisimisin sana noluyoElalemın parasıda senı baya merak ettırmıs dost bukadar merak etme
Hadi baska kapıya dalasamam seninle sımdı cok işim varElalem parasının peşine düşmedik dostum burnun sokma herşeye adam 2 tane mesajıma da güldü ona tepki verdim aramızda çözdük sen bekçisimisin sana noluyo