Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Ragnars | Liverpool Kazanır 1.99 Oran

Kupon Miktarı
2700
Kupon Oranı
1.99

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,940
47,272
113
Neyseki iptal.adi real nerdeyse ilk sutunda one geciyordu liver cok kacirdi bide diregivar

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,700
1,782
113
Beyler gerilmeyin lütfen. Ayrıca @Bursasporlu dostum insanlar cash basıyor kupon yapıyor. Başka insanların kaybı seni mutlu edecekse herhangi bir hastanenin morgunun kapısında beklemeni tavsiye ederim. Çünkü orada çok daha büyük kayıplar yaşanıyor. Senden ricam boşver insanların kayıpları ile alay etme

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,940
47,272
113
Beyler gerilmeyin lütfen. Ayrıca @Bursasporlu dostum insanlar cash basıyor kupon yapıyor. Başka insanların kaybı seni mutlu edecekse herhangi bir hastanenin morgunun kapısında beklemeni tavsiye ederim. Çünkü orada çok daha büyük kayıplar yaşanıyor. Senden ricam boşver insanların kayıpları ile alay etme
Onun forumda fazla omru kalmadi zaten ip ban yiycek sonunda

Bursasporlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
263
136
43
Ya abicim alay etmiyorum.adam kuponu atmis liver alacak forza bilmem ne biseyler demis.bende real alacak kupayi dedim.banane kaybindan kazancindan

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,700
1,782
113
Gecmii olsum dostum. Umarım başka yerden çıkarırsın 😔🤲🏽