- 86,940
- 47,272
- 113
Neyseki iptal.adi real nerdeyse ilk sutunda one geciyordu liver cok kacirdi bide diregivar
1.0 olsun herkesin olsun ❤❤İnşaalah liverpool 1-0 2-0 alır. Alt olsun liver alsın. Sende kazan @Baikal1 de kazansın. Forza liverpool. 1 0 olsun senin olsun
Kazandi iy hahaha😁😁Bencede..
Birazdaha kasa varsa iy liverpool kazanırada gir dost
Lan olum adam para basmıs degişik degişik konusuyorsunKazandi iy hahaha😁😁
Attı MadridNe dediysek o
Reis başka konu da adam küfür edip duruyo gerekeni yaparmısın
Onun forumda fazla omru kalmadi zaten ip ban yiycek sonundaBeyler gerilmeyin lütfen. Ayrıca @Bursasporlu dostum insanlar cash basıyor kupon yapıyor. Başka insanların kaybı seni mutlu edecekse herhangi bir hastanenin morgunun kapısında beklemeni tavsiye ederim. Çünkü orada çok daha büyük kayıplar yaşanıyor. Senden ricam boşver insanların kayıpları ile alay etme
Kardes gecmis olsun yazacagim hic aklima gelmezdi.su istatistikle dep yenicek ya vallahi hayretLiverpool Kazanır 1.99 Oran.
Real Madrid ne kadar winner bir takım olsada bugün liverpoolun günü intikam günü 4 yıl sonra hesap günü bugün forza liverpool.
Ekli dosyayı görüntüle 235620
Agzından 🍯 damlıyorOnun forumda fazla omru kalmadi zaten ip ban yiycek sonunda
Ya abicim alay etmiyorum.adam kuponu atmis liver alacak forza bilmem ne biseyler demis.bende real alacak kupayi dedim.banane kaybindan kazancindanBeyler gerilmeyin lütfen. Ayrıca @Bursasporlu dostum insanlar cash basıyor kupon yapıyor. Başka insanların kaybı seni mutlu edecekse herhangi bir hastanenin morgunun kapısında beklemeni tavsiye ederim. Çünkü orada çok daha büyük kayıplar yaşanıyor. Senden ricam boşver insanların kayıpları ile alay etme
Geçmiş olsun dinlersin diye yazdımMadrid alır not al
Aga real alacakta diyemicez mi kupon var diye.