- 17,163
- 12,049
- 113
Vallahi yanına acılı şalgam sert Ezine peynir bide kavun uffff misss @frenkeştayn harman kaldık kanka bugün be
Birde normali var ona girFlaming Hot Extreme ve Flaming Hot 6 Reels oyunları var, ikisinde de göremedim eklendi bonus dediler ama.
Edit: Tamam şimdi gördüm ag
@Mayko78 samsun pidesimi kapalı pide🤣🤣🤣Pide kuyruğuna girdik 24 kisi
Vayy kadim.dostum nabiyon ciğerim@Mayko78 samsun pidesimi kapalı pide🤣🤣🤣
@habisrwy sevindim dost ama benim böyle bonuslarla isim olmaz 1000 yap 200 çek 1000 yapsam üzülürüm 200 cekcem diyeödedi banada200 10dkda
@Mayko78 napalm iş güç kanla havalarda sıcak bunaldım sen nasılsın kankaVayy kadim.dostum nabiyon ciğerim
Vallahi aynı be aga harbiden kavurma olduk fena fena kanka@Mayko78 napalm iş güç kanla havalarda sıcak bunaldım sen nasılsın kanka
@Mayko78 valla kanka aynen 3 gün daha sıcak olacakmış pazara kadar perşembe cuma cumartesi 41 derece olacakmış 😥Vallahi aynı be aga harbiden kavurma olduk fena fena kanka
knkam ben 0dım valla karnım da açdı mecbur aldım tavuk dürüm yicem şimdi@habisrwy sevindim dost ama benim böyle bonuslarla isim olmaz 1000 yap 200 çek 1000 yapsam üzülürüm 200 cekcem diye
Bana şimdi 50 öder😀1139 tl verdi. 200 çekim yapmaya çalışıyorum, bu çekim yöntemine izniniz yok diyor
Bana şimdi 50 öder😀