- 18,734
- 12,766
- 113
Hadi bakalim giymem diyenlere youwinden süpriz
bunu atma atma bunu gordukce ıcım gıdıyor boyle seyler neden bıze denk gelmez adam köşeyi donmustuHadi bakalim giymem diyenlere youwinden süpriz
Bi adama 50 60 milyar teklif ettiler yine giymedibunu atma atma bunu gordukce ıcım gıdıyor boyle seyler neden bıze denk gelmez adam köşeyi donmustu
para adamı madam yapar böyleHadi bakalim giymem diyenlere youwinden süpriz
Kanka ben de hasta Galatasaray kıyım 2008 senesinde hiç unutmam Garanti de çagri merkezinde çalışıyordum o zaman Fenerbahçe Kart vardı üyelik yapmamız gerekiyordu bizi bir Pazar günü Fenerbahçe Kart elbisesi giydirdiler ustumuz başımız sarı lacivert oldu Kadıköy e götürdüler Vapur iskelesinin ordan Boğa heykelinin oraya ve stada kadar yolda geçen herkese Fenerbahçe Kart vermeye calistik vardı ya o zaman 1 Milyon kart projeleri destek vermek için bir gün bize onu yaptırdılar ama bı günde kaç tane kart vermiştik hiç unutmamGalatasaraylıyım Fener forması giymem barcelona juventus forması giyilir ama ezeli rekabet forması giyilmez
yani büyük konuşma elbet bir gün sende giyersin Shellac mı diyorsunKanka ben de hasta Galatasaray kıyım 2008 senesinde hiç unutmam Garanti de çagri merkezinde çalışıyordum o zaman Fenerbahçe Kart vardı üyelik yapmamız gerekiyordu bizi bir Pazar günü Fenerbahçe Kart elbisesi giydirdiler ustumuz başımız sarı lacivert oldu Kadıköy e götürdüler Vapur iskelesinin ordan Boğa heykelinin oraya ve stada kadar yolda geçen herkese Fenerbahçe Kart vermeye calistik vardı ya o zaman 1 Milyon kart projeleri destek vermek için bir gün bize onu yaptırdılar ama bı günde kaç tane kart vermiştik hiç unutmam
Aynen ortiyani büyük konuşma elbet bir gün sende giyersin Shellac mı diyorsun
Güzel düşünceler için teşekkürler dostCocuklugumdan beri bursa maclarina giderim ama gs liyim iki takim mac yapyiginda iyi olan kazansin derim tarabzonda askerlik yaptim ts yide severim ulkede ne kadar takim varsa saygi duyarim eger gerkirse her takimin formasini giyerim