- 1,898
- 472
- 83
hedef 500 5 kisi 20 tl kasa 200 sanirim ben oyle anladimhala hedef 5 diyorsun dost.. dost Kasan kaç TL Hedef Kaç TL
hedef 500 5 kisi 20 tl kasa 200 sanirim ben oyle anladimhala hedef 5 diyorsun dost.. dost Kasan kaç TL Hedef Kaç TL
Modum anladığım kadarıyla bu kupob kazanırsa son 1 kupon daha yapicak oda kazanırsa 5 kişiye dağıtım yapcakhala hedef 5 diyorsun dost.. dost Kasan kaç TL Hedef Kaç TL
Bol şans kardes2 kuponda olur inş tek maç atalım
Kasam 125 hedef 2 kupon başkanhala hedef 5 diyorsun dost.. dost Kasan kaç TL Hedef Kaç TL
aynen bu daha mantikli olduModum anladığım kadarıyla bu kupob kazanırsa son 1 kupon daha yapicak oda kazanırsa 5 kişiye dağıtım yapcak
Kasa 125 Hedef 2 Adım doğru mudur dostYa başkan aşkı üyeyiz ama böyle etkinlikler de acemiyim hedef 2 kupon yapmak 5 kardesimi sevindirmek
Aynen öyle dostModum anladığım kadarıyla bu kupob kazanırsa son 1 kupon daha yapicak oda kazanırsa 5 kişiye dağıtım yapcak
Evet başkanKasa 125 Hedef 2 Adım doğru mudur dost
Aynen öyle diyor modumKasa 125 Hedef 2 Adım doğru mudur dost
Aynen bu bncedeModum anladığım kadarıyla bu kupob kazanırsa son 1 kupon daha yapicak oda kazanırsa 5 kişiye dağıtım yapcak
Aynen bu muhim 😁😁Takıp Edenler mı Yoksa Begenıp gidenlermı @ramo01 Onuda belırtte Dost
Takıp eden eğer kural falan yoksa hakkı dir takip edeninAynen bu muhim 😁😁
takipteyiz reisTakıp eden eğer kural falan yoksa hakkı dir takip edenin
takip edenlerden istediğin kişilere şans parası verebilirsin dostTakıp eden eğer kural falan yoksa hakkı dir takip edenin