- 1,739
- 1,102
- 113
Adana’da 3 tane piçin açtığı site evde kurmuşlar tam mallar tokata çıkmışlar
spinler hileli çok belli ediyor dediğn gibi umutsuz vakaTam merdiven altı swette 2.patlamıyor öyle ayar çekmişler 100 spin 17 TL verdi 🤭🤭🤭
2. spin normal oyyunda patlıyo ama freespinlerde patlamıyo slotlar net hileli bu arada haberiniz olsnAdana’da 3 tane piçin açtığı site evde kurmuşlar tam mallar tokata çıkmışlar
Aynen rtp oyananmış direk içeri almak için kurulmuş merdiven altı işte2. spin bir kere bile patlamadı
2. spin normal oyyunda patlıyo ama freespinlerde patlamıyo slotlar net hileli bu arada haberiniz olsn
cevap veriyo bekle birazcanlı destel cevap vermiyor direk mi ekliyor nedir muhabbeti
Reis canlıya nasıl baglandın17 TL'nin üstünü zor veriyor klasik merdiven altı site beyler birde oyun sadede slotta geçerli başka hiç bir alanda kullanamıyorsun ben zaman kaybettim üye oldum siz olmayın Ekli dosyayı görüntüle 558976
Yaw biz diyoruz merdiven altı site ayarlı oyunlar sen hala canlının peşindesinReis canlıya nasıl baglandın
aynen öyle boşa üye olup bilgi vermeyin adamlaraYaw biz diyoruz merdiven altı site ayarlı oyunlar sen hal canlının peşindesin
Aynen dostAdana’da 3 tane piçin açtığı site evde kurmuşlar tam mallar tokata çıkmışlar
Kirvem ben gördüm paylaştım almıştım ben bonusu onun için paylaştım ben ne bileyim nedir ne dedigldir yoksa yoktur arkadaş uğraşma gitsin bu kadar muhtacsinBonus falan yok knki öylesine paylaşılmış site elemanı işte üye etmek kasmak için paylaşmış