- 42,718
- 12,609
- 113
Eywallah modumBol şanslar reis 🧐
Neden olmasin recebim guzel secim
Gs nın savunmasına guvenıyorumNeden olmasin recebim guzel secim
🙏bol sans dost neden olmasın
2 takimda hucumu seviyor o yuzden guzel zevkli Mac izleriz Korner de bol olur goldeGs nın savunmasına guvenıyorum
ınsallah reıss2 takimda hucumu seviyor o yuzden guzel zevkli Mac izleriz Korner de bol olur golde
Gs hucum odaklı cıkıo zevklı olacak kac hafta sonra olacaksınızgs kazanır umarım da lider kapatırız haftayı
Bir fenerli olarak bende gs nın yenmesini istiyorum rekabet olmasa bu sene cacık gecer lig. Besiktas trabzon cok kotu bu sene tek rskibimiz sampiyonlukta gsgs kazanır umarım da lider kapatırız haftayı
ben sahsen gsden cok korkmuyorum bu sezon anadolu takımlarından daha cok korkuyorum. alanya daha tehlikeli geliyor bana diger büyük takımlardanBir fenerli olarak bende gs nın yenmesini istiyorum rekabet olmasa bu sene cacık gecer lig. Besiktas trabzon cok kotu bu sene tek rskibimiz sampiyonlukta gs
ummadık taş baş yarmasın dıkkat etben sahsen gsden cok korkmuyorum bu sezon anadolu takımlarından daha cok korkuyorum. alanya daha tehlikeli geliyor bana diger büyük takımlardan
gs fb yarısı izlemeyeli de uzun zaman oldu he özledik o heyecanıummadık taş baş yarmasın dıkkat et
bu sene olur ınsallah zevk alalım lıgden bırazgs fb yarısı izlemeyeli de uzun zaman oldu he özledik o heyecanı
hucumcu ıkı takım denenır be reıs nasıpse kaznırıkgalatasaray maclarina korner bahsi almak riskli bence ama ins olur