Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı recebb / Olur Mu

Kupon Miktarı
175
Kupon Oranı
4.15

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Anadolu tskimlarinin kadro derinligi yok. 40 Mac lig kupa var felan derken bu kadar Agir tempoyu kaldiramaz basaksehir 3sene kaldiramadi son sene kadro derinligi cok ıyıydı ve kaliteli oyuncular LA hedefe ulasti. Tabi Bunun fener besiktas gs nın kotu olmasi da neden oldu. Oyuzden alanya bu sene oyle ilk 7 de felan bitirir. Bir iki sakatlikta dolduracak yedek kadrosu yok. Gs ile cekisiriz bu sene.
haftaya trabzonu yenersek ilk devreyi %80 lider bitirirz zaten. göztepe macında ben begendim takımı perotti yoktu savunmada 2 as oyuncu yoktu ona ragmen gayet iyi oynadık son bölüme kadar. kim ne derse desin hakem etkisi de vardı göztepe lehine maçta. takım her hafta daha iyiye gidiyor biraz daha alıssın birbirine makine olacaktır. pelkas ve perottinin uyumunu cok merak ediyorum bakalım. ama nedense erol buluta güvenemiyorum hic

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
haftaya trabzonu yenersek ilk devreyi %80 lider bitirirz zaten. göztepe macında ben begendim takımı perotti yoktu savunmada 2 as oyuncu yoktu ona ragmen gayet iyi oynadık son bölüme kadar. kim ne derse desin hakem etkisi de vardı göztepe lehine maçta. takım her hafta daha iyiye gidiyor biraz daha alıssın birbirine makine olacaktır. pelkas ve perottinin uyumunu cok merak ediyorum bakalım. ama nedense erol buluta güvenemiyorum hic
fener oyun kurma oyununda savunmada hataya yatkın onu duzeltmelı

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,634
14,825
113
Geçen hafta lemos pozisyonundan once papis cisse ye faul vardı hem kirmizi yedik hem penalti. Ama Allah in adaleti sasmadi penalti yi kurtardik. Ayni hafta gs nın macında penalti verildi sonra var a gidildi var Dan ta ne zaman ki pozisyon icin faul var diye penalti iptal oldu. Dun Serdar aziz dokunmadi var daki sansalan denen karaktersiz Orta hakem e uyarmadi bile. Her hafta yasiyoruz bunu. Ama bu sene hakemlere ragmen sampiyonuz.

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,042
3,128
113
yine erkenden şampiyonluk havalarına girilmiş :D bol şanslar Recep :)

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
Bol sanslar reco , daha korner olmaz gibi macta