- 956
- 630
- 93
Çevrim tamamlarsam direk dağıtım olarak açacağım dostumAdaaam ac bi roll katilalim
Çevrim tamamlarsam direk dağıtım olarak açacağım dostumAdaaam ac bi roll katilalim
Telegram kanalından 250 kişilik kod paylaşılacak 16:30 ile 18:00 arasında her an paylaşabilirneye göre eklenecek kod falan mı vercekler
2. Ye alıyorsan kodu kazansan da vermez100 tl yi vermediler beyler oynamaya değmez uğraşmayın boşuna
yok kanka 2. ye almadım ilk kez aldım ben kodu ne canlı destek cevap veriyor ne başka bir yer yalan dolan yani 100 lira vericekler dümene düşmüşler.2. Ye alıyorsan kodu kazansan da vermez
Benim kupon sonuçlansın bakalım aynısı olcak mı banadayok kanka 2. ye almadım ilk kez aldım ben kodu ne canlı destek cevap veriyor ne başka bir yer yalan dolan yani 100 lira vericekler dümene düşmüşler.
kanka canlı destek falan bi anda kayboldu çok boktan bi siteye benziyo allahtan ki yatırım yapmamışım yaniBenim kupon sonuçlansın bakalım aynısı olcak mı banada
Bu masala inan varmı hala ya!100 tl yi vermediler beyler oynamaya değmez uğraşmayın boşuna