Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı redjohn191 / Basket Vol2

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Ee boşunamı o kadar takip hani 100 nerede dost ? Bir daha bol sans diyeni zor bulursun bak yap şuraya bi 10 kisi 100

shews

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,577
1,878
113
Haklısın dost vol3 senin hakkin
Cidde'n merak ediyorum millete kim olursa hep bi ayar peşindesin bu sıkıntın ne senin anlamadım psikolojik reel hayatta bir sıkıntın var sanırım sanal da baya böbürlüsün bence artık vazgeç burda insanlara ayar vermekten herkes sen değil ve senin gibi olmakta istemiyorlar ama tabş şufa bir gerçek kime ne anlatıyorsun . Lütfen tartışmak istemiyorum laf atma rica ediyorum senden.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Cidde'n merak ediyorum millete kim olursa hep bi ayar peşindesin bu sıkıntın ne senin anlamadım psikolojik reel hayatta bir sıkıntın var sanırım sanal da baya böbürlüsün bence artık vazgeç burda insanlara ayar vermekten herkes sen değil ve senin gibi olmakta istemiyorlar ama tabş şufa bir gerçek kime ne anlatıyorsun . Lütfen tartışmak istemiyorum laf atma rica ediyorum senden.
Tamam dost sen haklisin