- 18,722
- 12,755
- 113
Takibe alalım reis hemenbaremi çok düşük görünce aldım şike dönmezse wonEkli dosyayı görüntüle 136759
Takibe alalım reis hemenbaremi çok düşük görünce aldım şike dönmezse wonEkli dosyayı görüntüle 136759
Tempo ıyı olabılırbaremi çok düşük görünce aldım şike dönmezse wonEkli dosyayı görüntüle 136759
Bol şansbaremi çok düşük görünce aldım şike dönmezse wonEkli dosyayı görüntüle 136759
bol şans ne güzel kasa basıyonbaremi çok düşük görünce aldım şike dönmezse wonEkli dosyayı görüntüle 136759
Insallah @redjohn191Bunuda getiririz reis bugün 20k çekim olacak @redjohn191
az rolünü kuponunu takip etmedim bi vurabilsem göreceğim güzel insanlardansınBunuda getiririz reis bugün 20k çekim olacak @redjohn191
Sorun yok kank sen vurgun yap gerisi inan muhım değil dostlar kazansın yeteraz rolünü kuponunu takip etmedim bi vurabilsem göreceğim güzel insanlardansın
Bı kazanamadık kı sevındırek kardeslerıSorun yok kank sen vurgun yap gerisi inan muhım değil dostlar kazansın yeter
Ulan receb kaderimiz kötü bizlik bisey yokBı kazanamadık kı sevındırek kardeslerı
varol para lazım evet ama bu bataklıkta paradan çok dost lazım delirmemek içinSorun yok kank sen vurgun yap gerisi inan muhım değil dostlar kazansın yeter
Bı duze cıkamadıkUlan receb kaderimiz kötü bizlik bisey yok
Aynen öyle kank o yüzde para gelir gider önemli olan dostlukvarol para lazım evet ama bu bataklıkta paradan çok dost lazım delirmemek için
1 ay oldu ben k ları görmeyeli yakın hissediyorumBı kazanamadık kı sevındırek kardeslerı
Her DaimAynen öyle kank o yüzde para gelir gider önemli olan dostluk