- 17,579
- 4,944
- 113
Derdin bu olsun ortam guzel bozmaKardes her yazdigimi begenme be.begenmenin bi anlami olsun osuruk yazsam begeneceksin aw
Derdin bu olsun ortam guzel bozmaKardes her yazdigimi begenme be.begenmenin bi anlami olsun osuruk yazsam begeneceksin aw
Kesin diye bir söz yok dusuncem dostKesin konusmayin
Neyse maca odaklanalim devamKesin diye bir söz yok dusuncem dost
Evin oran 3.20 oldu 2.50di nolduki acep baronlar mi geldi 😁😁
Yuklen ms1 patlasin devam @redjohn191Evin oran 3.20 oldu 2.50di nolduki acep baronlar mi geldi 😁😁
Bende oyle dusunurdum ama macin oranlar cok garip.macin hakki olan oranlarda bunlar degil param olsa basarim suan eve ama aklim almiyor isteKesin diye bir söz yok dusuncem dost
Bu per onemliBende oyle dusunurdum ama macin oranlar cok garip.macin hakki olan oranlarda bunlar degil param olsa basarim suan eve ama aklim almiyor iste
Insanları oranlarla yanılıyorlar çeyrek kazanma oranı evin 3.80 di 2 ceyregide aynı orandan aldı o yüzden maç sonu ev alacak diyorum bu benim dusuncemBende oyle dusunurdum ama macin oranlar cok garip.macin hakki olan oranlarda bunlar degil param olsa basarim suan eve ama aklim almiyor iste
benim sitede ms kapanmis 5.5 handi evde oyun donecek iyi izleyintesvikiye bi 20-0 seri yiyecek gibi doguyo icime eğer oyle birsey olursa bilin ki maca müdahele var 😂
İy oynasan simdi wonduk 20 dk strestesvikiye bi 20-0 seri yiyecek gibi doguyo icime eğer oyle birsey olursa bilin ki maca müdahele var 😂
SaplaBaşladı