- 56,657
- 30,847
- 113
Tmm savasim onuda beklerizBen o işi gördüm suvatım gündüzü bekle artık
Tmm savasim onuda beklerizBen o işi gördüm suvatım gündüzü bekle artık
Bebeboli naber 😜Açma site bulamadım aticak
Baba geri dönüş yaptıBen o işi gördüm suvatım gündüzü bekle artık
Abuzerim naberBen o işi gördüm suvatım gündüzü bekle artık
Senin asabi kaşındı sabah sabah maç ver dedi bizde bi güzel yatırdık trip atiyor simdiAbuzerim naber
Sana yazacağına bana yazmış ver bi basket bakalım diye hata yapmasa iş çevirdiğinizi anlamıcaz AbuzerSenin asabi kaşındı sabah sabah maç ver dedi bizde bi güzel yatırdık trip atiyor simdi
Neyse enişte bi rol açalım az para kazanalımSana yazacağına bana yazmış ver bi basket bakalım diye hata yapmasa iş çevirdiğinizi anlamıcaz Abuzer
Abin artık bıktı Abuzer forumda 340 tane etkınlık açmışız 330 u LostNeyse enişte bi rol açalım az para kazanalım
Spor falan size göre değil enişte bırakın artık bu isleri öyle kg falan olmaz yani zorAbin artık bıktı Abuzer forumda 340 tane etkınlık açmışız 330 u Lost
Yok oynamayınca köpek gibi geliyorSpor falan size göre değil enişte bırakın artık bu isleri öyle kg falan olmaz yani zor
Tamam.eniste 500 oldumu at bana 2 olarak veririm geri faizsiz bizi biliyon biz kendinden çok dostlarını abilerini düşünen insanlarzYok oynamayınca köpek gibi geliyor
Napıcam 500 ü öyle tek tek uğraşamam ben benim bi ağırlığım var Abuzer
Sana atarız sen yaparsın o zaman Abuzer ama 2k kesmez biziTamam.eniste 500 oldumu at bana 2 olarak veririm geri faizsiz bizi biliyon biz kendinden çok dostlarını abilerini düşünen insanlarz
Sal burayı enişte konuya gelSana atarız sen yaparsın o zaman Abuzer ama 2k kesmez bizi
Geçmiş olsun reis KONU KİLİT. 🔐Olmadı