Sabaha karşı dost gecikebilir birazÖdemedi henüz sponsor
Sabaha karşı dost gecikebilir birazÖdemedi henüz sponsor
Dm in kapalı dost yazarsan atarım. Hayırlı işlerin olsun şimdiden Allah kolaylık versinÖdemeleri iban ile yapalim kesmesin
Amin dostDm in kapalı dost yazarsan atarım. Hayırlı işlerin olsun şimdiden Allah kolaylık versin
Teşekkürler dostTebrikler bol kazançlar dilerim
Bana hava hos saat 8 de is🙃Ödeme bekliyorum beyler dm aticam
Evet halen ödemedi
Betco mu yoksa zlot altyapisi miEvet halen ödemedi
BetcoBetco mu yoksa zlot altyapisi mi
Gelir ödeme dost gule gule harca kolay gelsin hayırlı işler birde ben iş bulabilseydim2fa koydum ise geldim ödeme gelince aticam beyler
Ne mezunusun ya da elinden ne is gelir profoayonel olarak .bir de hangi sehirdesinGelir ödeme dost gule gule harca kolay gelsin hayırlı işler birde ben iş bulabilseydim
Icraya dusmeden once alacakli taraf avukata verdiyse zaten is isten geçmiştir.Adana dost forklift Operatörüyum
1 2 aya icraya dusecem
askerlık olmasa benım ısıme yarardı aslında sinema tv mezunuyum ben de eskısehırdeyımIcraya dusmeden once alacakli taraf avukata verdiyse zaten is isten geçmiştir.
Meslegin iyi aslinda aama bu lanet kumar yüzünden isine de odaklamamışsın.
Eskisehir diyarbakir mersin antep duzce olsaydin bi devlet kurumunda gecici olarak calisman icin araya adam sokardim belki olurdu
Yanlis anlama devlet işi derken her is.askerlık olmasa benım ısıme yarardı aslında sinema tv mezunuyum ben de eskısehırdeyım