- 2,997
- 1,058
- 113
Osloda vardi sanirim.baskada bilmiomSelam arkadaslar konudan bagimsiz arkadas getir bonusu iyi olan saglam bi site oneriniz var mi
Osloda vardi sanirim.baskada bilmiomSelam arkadaslar konudan bagimsiz arkadas getir bonusu iyi olan saglam bi site oneriniz var mi
Linkte sikintinyok giriyorum benGüncel link var yok mu?
link bombomm powww olmuş..
Kanka en yukarıda girişte bonusu aş yazıyor baksanaLinkte sikintinyok giriyorum ben
Yok kanka baska arkadas sormusta @gfb1907brs de onu ignelemis bende sordum geyigine yoksa heryerinde yaziyor sitenin harbiden deneme bonusunuzu talep edin diyeKanka en yukarıda girişte bonusu aş yazıyor baksana
İrana tövbeliyim kanka ben boşver başka maç bekliyorumGeçmişe bakmamak lazım salla gitsin dünya dönüyor kupon attım buna oyna knki kasan varsa ilk maç 17 15 de İran ligi
Ahaha eyvallah dalgınım birazYok kanka baska arkadas sormusta @gfb1907brs de onu ignelemis bende sordum geyigine yoksa heryerinde yaziyor sitenin harbiden deneme bonusunuzu talep edin diye
)))Sen utanmiyonmu baska forumlarda gezmeye hiiii
ulan yaKanka nerden aliyoz bonusu ben goremedim
Yatirim miktarini bilerek almadinizmi bonusu?Kumarda kendi paraniz varsa oynayin.Başkalarina güvenerek oynanmaz.Kimse vermedi knk ulan biz olsak karşılıksız veririz iyi niyetli olduğumuzdan hep bu hallere düştük zaten. P
Hayır gece öylesine almıştım kardeşim 2 saatte 200 olduYatirim miktarini bilerek almadinizmi bonusu?Kumarda kendi paraniz varsa oynayin.Başkalarina güvenerek oynanmaz.
Kuponun ne durumda 17:15 te başlıyo dediğin ustaHayır gece öylesine almıştım kardeşim 2 saatte 200 oldu
15 freespın aldım 280 yaptım cevrım tamamlanınca 100 TL ye dusurduler cekim verdim parapayla 10 dk hesabıma gectı keske şansını deneseydin cekim vererek200 yaptım 50 lira bulamadım sinirden sıfırladım bunu