- 2,297
- 1,065
- 113
Slotta çevirdim dede 100x attı 3 betten cevirirrken 40 kusur TL yeKardeşim 1000 TL'yi nasıl yaptın kupon mu slot çevrim/satın alım mı
Slotta çevirdim dede 100x attı 3 betten cevirirrken 40 kusur TL yeKardeşim 1000 TL'yi nasıl yaptın kupon mu slot çevrim/satın alım mı
Ödemem 1 saat içinde geldi valla şimdi gördüm umutsuzdum para gelmiş rahatlıkla yatırım yapılır siteye.Ekli dosyayı görüntüle 468796çekim verdik bakalım şanslıydık 250 tl gerçek para olsa imkanı yok o bakiyeye ulaşamam şansıma 6buçuk oldu bi anda slotta hemde bakalım para gelirse eğer burdan söylerim
Anlamadığım canlıya üç gündür bağlanmıyor siz nasıl baglandiniz onu anlamadimÖdemem 1 saat içinde geldi valla şimdi gördüm umutsuzdum para gelmiş rahatlıkla yatırım yapılır siteye.
Kanka gizli sekmeden aç siteyi canlıya yaz kullanıcı adını mailini falan direk crvap veriyolar ben öyle yaptımAnlamadığım canlıya üç gündür bağlanmıyor siz nasıl baglandiniz onu anlamadim
Normal bağlandım ben yazdım kullanci ve maili yok cevapKanka gizli sekmeden aç siteyi canlıya yaz kullanıcı adını mailini falan direk crvap veriyolar ben öyle yaptım
Reis benim su mesajla bi ilgilenEkli dosyayı görüntüle 468174geldi beyler yatırım yapabilirsiniz
EeeReis benim su mesajla bi ilgilen