- 1,243
- 556
- 113
285 talep verdim bakalım bilgi veririm
Freespin de dostYa bu site freebet ekleme özürlülügümü var freebet diyorum ısrarla freespin ekliyor Allah allah
Ss atsana buraya kardeş ödemişse şikayeti silecemSite sağlam 5 dakikada odeiyapti helal.
Unut parayı ödemiyor11 dk okdu çekim talebi verdik pusudayim
Ödedi mi ben 1300 yaptım öder miçekim veren çekimi gelen var mı beyler hanımlar ben 500 yaptım çekicem çekimi ödenen varmı yada öder mi site
Ödedi mi ben 1300 yaptım öder mi
Valla ödemiyor dediğin payfix resim istyor. Bunu jojobette istyor ilk çekimde.Unut parayı ödemiyor
Bekletir ödemezValla ödemiyor dediğin payfix resim istyor. Bunu jojobette istyor ilk çekimde.
Bakalım mefete çekim verdim mefete resmini istedi maile. Bende banka havale çekim verdim smdi öderse öderBekletir ödemez
Ne kadar oldu paraBakalım mefete çekim verdim mefete resmini istedi maile. Bende banka havale çekim verdim smdi öderse öder
Ss atÖdeme yapıyor
Deme öyle be hafta sonu 285 lira bedavadan para olunca çok tatlı oluyor. Öderse yazcam buraya.285 miş ödemez knk
Kaç talep verdinBakiye sildi ödemeyor namussuzlar aynı ip diyor Ulan bonusu verirken nasıl aynı ip olmuyorda çekmde oluyor
350Kaç talep verdin
Çok soruyom ama kaç dkda sonuclandirdilar 20 dk oldu 285 TL xekim verdim bende tık yok silme filanda yok