Mail adresi verirmsn bende atam Red gelmeden 😀700-800ü gördüm daha da çıkmadı 300ü payfixle çektim hesap onayı istedi payfix hesabımın mail attım onayladılar 10-15dkya da ödeme aldım kanka öder bence
Mail adresi verirmsn bende atam Red gelmeden 😀700-800ü gördüm daha da çıkmadı 300ü payfixle çektim hesap onayı istedi payfix hesabımın mail attım onayladılar 10-15dkya da ödeme aldım kanka öder bence
Bitti bonus bilader son bonusu ben aldım çekim verdim promosyonlar bolumunden de kalktı bonus@Madamke cevap verirmisin dost bonus bitti diye söylüyorsun amacın nedir senin ayakmı yapıyorsun
@Umutks41 sağlık olsun dost teşekkürlerBitti bonus bilader son bonusu ben aldım çekim verdim promosyonlar bolumunden de kalktı bonus
Max çekim nedir@Umutks41 sağlık olsun dost teşekkürler
BilmiyorumMax çekim nedir
SınırsızMax çekim nedir
Knk payfix yok bende çekim verdim iptal ettiler ne yapacam şimdi payfix de kullanamıyorum bı nedenden dolayı ne olacakMail adresi verirmsn bende atam Red gelmeden 😀
Havale yap banka hesabınaKnk payfix yok bende çekim verdim iptal ettiler ne yapacam şimdi payfix de kullanamıyorum bı nedenden dolayı ne olacak
Papara verdim reddetti payfix diyor açıklamadaHavale yap banka hesabına
Havale oluyor muHavale yap banka hesabına
He bılmıom valla bende beklıom cekim verdim payfixlePapara verdim reddetti payfix diyor açıklamada
@Madamke cevap verirmisin dost bonus bitti diye söylüyorsun amacın nedir senin ayakmı yapıyorsun
TeşekkürlerDeneme bonusu etkinliğimiz 12:00 itibariyle sona ermiştir. Dilerseniz yatırım yaparak avantajlı bonuslarımızdan yararlanabilirsiniz.
bitti dost
Knk benim de öylepayfix blokeli benim 1k yaptım bonusu nasıl olacak şimdi
aynı kaderi yaşıyoz cobde para yok şunu çeksek çok iyi olacakKnk benim de öyle