Bu ara herkese bole mesajlar geliyo yap 1 2 begeni 150 fln oduyo galiba al engelle gitsin 😀Merhaba Arkadaşlar,
Tarafıma az önce resimdeki gibi wp üzerinden mesaj geldi daha önce bu tür mesaj alıp bu işi yapan oldu mu bilgi verebilirmisiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 388621
Merhaba Arkadaşlar,
Tarafıma az önce resimdeki gibi wp üzerinden mesaj geldi daha önce bu tür mesaj alıp bu işi yapan oldu mu bilgi verebilirmisiniz.
İban istiyor Öyle Bir sistem Açığı varki onlarda hesabında kaç TL var çözüyor.Bu ara herkese bole mesajlar geliyo yap 1 2 begeni 150 fln oduyo galiba al engelle gitsin 😀
He milyar dolarlık bankalar da ahmakti değil mi 😁😁😁İban istiyor Öyle Bir sistem Açığı varki onlarda hesabında kaç TL var çözüyor.
Adamların dondurma mesajı ile 40 bin Euro’sunu almışlar. Bi dondurma 20 TL kral ne diyon 😂He milyar dolarlık bankalar da ahmakti değil mi 😁😁😁
Numarayı verirmisin hocam özelden?Merhaba Arkadaşlar,
Bedava peynir sadece fare kapanında olurMerhaba Arkadaşlar,
Dün banada geldi engelledim gitti.hepsi yalan dolandiriciMerhaba Arkadaşlar,
banada bu mesajdan geldi. ben para yerine ritadan çıplak bir resmini atmasını, sonrasında ise ne isterse yapacağımı ilettim, ricada bulundum. Atmadı orispiMerhaba Arkadaşlar,
banada bu mesajdan geldi. ben para yerine ritadan çıplak bir resmini atmasını, sonrasında ise ne isterse yapacağımı ilettim, ricada bulundum. Atmadı orispi
Yapmayi dusunuyorsan hayirli olsun ne diyelimMerhaba Arkadaşlar,
100 tl aldım bugünlük50 tl ücret ödediler şuan 50 tl daha göndereceklerni söylediler beklemedeyim
yarın sendne yatırım isterler100 tl aldım bugünlük
Wp numarası nedir?100 tl aldım bugünlük
sen yaptınmı kardesim biliyorsunBu şekilde 500-700 odicekler, sonraki görevin ücretli olduğunu söylicekler ücretli diyene kadar yap görevleri al parayı