- 1,828
- 938
- 113
Bu site dolandırıcı yüz defa konu açtım silindi üye olmayın boşuna 50 lira bile ödemez
Sende sordular mı?100 nakit veriyor 2x çevir minimum 100 maximum 200 çek mailden gördüm üye olmayan deneyebilir sigara parası rekorbet525.com
ödememek için bahane üretiyolarOğlum bunlar şube koduna kadar istiyor ne bu böyle
Ağa mobil veriyle üye oldum takip mesajını atmasıyla ip demesi bir oldu amin feryadınınsadece mobil veri üzerinden veriyo ondada belge ıstıyo
Niye kilit ben aldım ip falan da demedi alamadysan milletin alacağı bonusa niye taş koymaya çalışıyorsun
Bak bakalım kaç kişi benim gibi aynı şeyi söylemiş herkes mi uyduruyorNiye kilit ben aldım ip falan da demedi alamadysan milletin alacağı bonusa niye taş koymaya çalışıyorsun
@Daimon lütfen konuya kilit vuralım kaç kişiye ıp demiş bu sahtekâr site
100 lira çekene kadar işkence çektiriyorlar 😂Oğlum bunlar şube koduna kadar istiyor ne bu böyle
Vaaay düşünceli erkeeeeksigara sağlığa zararlı önermem sakız çiğne yemek ye daha iyi
atayım ama bana elif eklemedi yatırım yapcam finans gücünüzü öğrenmek istiyorum deneme bpnusunuz var mıdır diyip eklettirdim elif herkese ip demişKraliçe diyecektin galiba..dD
Nasıl yedirdin kız....ekran atsana