- 10,187
- 6,033
- 113
Promosyon sadece 18.07.2019 tarihinde üye olan kullanıcılar için geçerlidir. Bonus hakkınız bulunmamaktadır. İyi günler dileriz. Böyle demişler banada
Bizde attık ama bakalım umarım olumlu olurmaile cevap verdiler
Bende eski üyeydim ama eklemişler hatta direk nakit kasasında 20 TL gözüküyor.. Ve üstüne hiç bir yatırımım yok buraya.. Şartlarını bilen var mı arkadaşlar?Bizim gibi eski üyelere vermeyecekler anlaşılan benim iki buçuk saat oldu hala yok maden veremeyeceksiniz niye SMS atıyorsunuz dimi
Sart surt yok yapistir gitsin ana paranBende eski üyeydim ama eklemişler hatta direk nakit kasasında 20 TL gözüküyor.. Ve üstüne hiç bir yatırımım yok buraya.. Şartlarını bilen var mı arkadaşlar?
Bana yüklemediler bugün üye olmanız lazımdı eski üyelere yok dedilerSart surt yok yapistir gitsin ana paran
Hem eski uyeyim hemde 15 tl kullanmisim gecen sene bonus.yinede yukelndi. muhtemelen canli destek kafasi almadi seni baska canli destekle sansinid ene derim.cunku benden baskada eskinuyelere yuklenmisBana yüklemediler bugün üye olmanız lazımdı eski üyelere yok dediler
Sen canlı destekten mi istedin agaHem eski uyeyim hemde 15 tl kullanmisim gecen sene bonus.yinede yukelndi. muhtemelen canli destek kafasi almadi seni baska canli destekle sansinid ene derim.cunku benden baskada eskinuyelere yuklenmis
Bn bugun uye oldum.desenize bedavaya ye oldukGelen mail:
Promosyon sadece 18.07.2019 tarihinde üye olan kullanıcılar için geçerlidir. Bonus hakkınız bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.
Boşuna üye olmayın.
Zaten 18.07 2019 da üye oldum sms geldi kodu gönderdim hakkın yok dediler.
Üçkağıtçı bunlar para bitti herhalde
Ayrica msjda bugu uye olana demiyorki.uye olana diyor cumle alem cakal doluBn bugun uye oldum.desenize bedavaya ye olduk
700.000 kişeye mesaj atıldı yogunluk var denildi banadadün üye oldum 13 saat oldu gelen giden yok. canlıya başvurdum birz yogunluk var dedi. herkese gitmişse mail 3 yıl altından kalkamazlar.