- 469
- 239
- 43
Net dolandirici parami dağıtıyonuzda 1000 çekimDesteğe bağlanınca bu çıktı ne zaman girdim hatırlamıyorum
Net dolandirici parami dağıtıyonuzda 1000 çekimDesteğe bağlanınca bu çıktı ne zaman girdim hatırlamıyorum
Aynen dost direk ekliyor ve yatırım da çok sıkıntılı birazBana pek samimi gelmediler
Aynen kankaNet dolandirici parami dağıtıyonuzda 1000 çekim
SAKIN !!!!Bende 2 dk da 1300 yaptım 700 e düzeltiler yatırım yapsam mı acaba
Sen eskiden bağlanmışım galibaDesteğe bağlanınca bu çıktı ne zaman girdim hatırlamıyorum
Kardes mesajı okumamış heralde iye oldum yatirmaya guvenemedim bilen varmı dedimTam kapanmalık başlık.Uye olmadan ekleme yapmış haspam.
Kaybetme yok heralde bende kazandım ama yatirma dimCekim ne kadar arkadaşlar 300 yatirsam gönderirlermi 2 hesap açtık 2 sinden kazandik
Tokatçı bunlar !!!Cekim ne kadar arkadaşlar 300 yatirsam gönderirlermi 2 hesap açtık 2 sinden kazandik
Lisansı gercek ama kanka tedirgin oldum yatirmicamTokatçı bunlar !!!
Sweet bonanzada 2 600 yaptım 1000 çekim verdim iptal ettiler bakiye 2600 siz dolandirici misiniz dedim hesaba giremiyorum yinede sen bilirsinBende 2 dk da 1300 yaptım 700 e düzeltiler yatırım yapsam mı acaba
Yatırım yaptım mı 300Sweet bonanzada 2 600 yaptım 1000 çekim verdim iptal ettiler bakiye 2600 siz dolandirici misiniz dedim hesaba giremiyorum yinede sen bilirsin
Yatırma kazan yatir dolandırıl diye ayarlanmisCekim ne kadar arkadaşlar 300 yatirsam gönderirlermi 2 hesap açtık 2 sinden kazandik
Dolandirici banada engel attılar temsilci talep ediyorum dedim ondanSweet bonanzada 2 600 yaptım 1000 çekim verdim iptal ettiler bakiye 2600 siz dolandirici misiniz dedim hesaba giremiyorum yinede sen bilirsin
😅😅 bugünde dolandırılmadik şükürDolandirici banada engel attılar temsilci talep ediyorum dedim ondan