- 34
- 10
- 8
Banada geldi ayni mail 700yap 300 yatir 1000 cek dediler kelle başı 300 iyi para 🙃
Öyle 2500 TL icinnl site alt yapı yazican kodlucan yada satın alıcaksınyatırım yapıpta yatırdım ödemediler diyen sazan olursa hemen böyle bir site açıp 500 tl deneme bonusu ama 250 tl yatırım şartlı vericem böyle 10 sazan düşse 2500 tl iyi para
sonucark.300 tl yatiriyom dua edinde odesinler simdi yatircam
Var banka hesabı açıp onaylatın yoksa o para öyle kalır kralı çekemezDostlar bi türlü çözüm bulamadım size sormak istiyorum PayFix hesabı var içinde 700 TL var ama daha önce PayFix e bankadan para aktarılmadığı için PayFix den parayı çekemiyorum asıl sorun PayFix hesabına kayıtlı olan kişinin banka hesabı olmadığı için PayFix e para atamıyoruz var mı bunun bi çözümü ?
Link atsana hocam bakalım
Benim arkadaşında payfixde parası Kalmıştı. Banka hesabı olmadığı için çekemedi. Bunların yerine gitti yanlış hatırlamıyorsam Mecidiyeköydeydi. Kavga dövüş parayı aldı.Dostlar bi türlü çözüm bulamadım size sormak istiyorum PayFix hesabı var içinde 700 TL var ama daha önce PayFix e bankadan para aktarılmadığı için PayFix den parayı çekemiyorum asıl sorun PayFix hesabına kayıtlı olan kişinin banka hesabı olmadığı için PayFix e para atamıyoruz var mı bunun bi çözümü ?