- 625
- 686
- 93
Dünde aynısı oldu bozdurdum kupon geldi dayanamadım rulet oynayim dediydimReis 1600 nerde600 nerde kusuratini veriyor bozdurma değmez bence risk almaya değer reis
Dünde aynısı oldu bozdurdum kupon geldi dayanamadım rulet oynayim dediydimReis 1600 nerde600 nerde kusuratini veriyor bozdurma değmez bence risk almaya değer reis
teke kaldık cezayır lıgı berabere bıterse 1,7 knasıl gidiyor abi kupon ne durum da
Rulettede gitti demi reisDünde aynısı oldu bozdurdum kupon geldi dayanamadım rulet oynayim dediydim
tipik bir titreme hastalıgıDünde aynısı oldu bozdurdum kupon geldi dayanamadım rulet oynayim dediydim
çok iyi dk 70 e kadar gol gelmezse 1k nın üzerine çıkar bozdurmateke kaldık cezayır lıgı berabere bıterse 1,7 k
aw bı zahmet cıksın ne 1 k sı 1,3-1,4 arsı olmalı 1 ne awçok iyi dk 70 e kadar gol gelmezse 1k nın üzerine çıkar bozdurma
sürekli yazmayalım bence 10dk da bir gelelim konuya nazar değmesinnası bı totem yapsakta gol gelmese
olur her 10 dk bır 60 da burdayız awsürekli yazmayalım bence 10dk da bir gelelim konuya nazar değmesin
anlaştık abiolur her 10 dk bır 60 da burdayız aw
ordınaryus konfücyus dedıyse 1-1 biter nokta1-1 biter buraya yazıyorum