- 4,812
- 5,864
- 113
Ne yapıyım kanka anlamadim
Bakiyimhangi handikapı almak istersen al en az 25 sayı fark atacak
Kanka bulamadım ki mars hesabın varsa bir baksanaben bu maça çok güveniyorum fb dağıtacak evinde 2 dk var maça
canlıya bak canlıya düşmüştür bayan basket maçıKanka bulamadım ki mars hesabın varsa bir baksana
Bu kupon geliyor mu şimdi anlamadım siz takip edecektiniz noldubence de basket maçıbı değerlendir dost rulet riski çok fazla
güzel gidiyor 3. maçta depte öne geçmişBu kupon geliyor mu şimdi anlamadım siz takip edecektiniz noldu
Yok kanka bulamadım olsa hatrina oynardımmarsda yok maç ilginç
rulette devam et kanka maç yok marsdaYok kanka bulamadım olsa hatrina oynardım
Kanka ben yıllardır dinamo mars oynuyorum diğer sitelere güvenmiyorumbu ara yüzünü hiç sevmiyorum
dinamo benim de sürekli oynadığım yerKanka ben yıllardır dinamo mars oynuyorum diğer sitelere güvenmiyorum
Kanka ben bakamıyorum baksamda pek anlamayamiyorum sen takip edebilir misin 😁güzel gidiyor 3. maçta depte öne geçmiş
Ortadaki mac ev ev atarsa won olabilirBu kupon geliyor mu şimdi anlamadım siz takip edecektiniz noldu
Nasıl ev atarsa zaten berabere oynadım berabere gidiyorOrtadaki mac ev ev atarsa won olabilir
Chirchil maçına ev kazanir demissin broNasıl ev atarsa zaten berabere oynadım berabere gidiyor