- 625
- 686
- 93
1-0 öndeydi eve verdim nerde yanlış oldu acabaChirchil maçına ev kazanir demissin bro
1-0 öndeydi eve verdim nerde yanlış oldu acabaChirchil maçına ev kazanir demissin bro
Kanka galiba ev gol attı bi baksanaEv baskılı atarsa ev atar olmazsa gol olmaz gibi
doğrudur kanka ev attı wona yakın kuponKanka galiba ev gol attı bi baksana
Ev atti son mac böyle biterse kupon won1-0 öndeydi eve verdim nerde yanlış oldu acaba
Hadi bakalım 😄😄Ev atti son mac böyle biterse kupon won
Bekle ki urartu maçı böyle bitsin zor gol olan bi lig ama belli olmaz dep atsa bi tane daha banko won o zamanHadi bakalım 😄😄
Hindistan ligimiydi nereydi 🤣🤣😂Bekle ki urartu maçı böyle bitsin zor gol olan bi lig ama belli olmaz dep atsa bi tane daha banko won o zaman
Ins kanka bakalım rastgele oynamistimdoğrudur kanka ev attı wona yakın kupon
Bu Ermenistan kanka az onceki Hindistandi bdjdHindistan ligimiydi nereydi 🤣🤣😂
iyi bayramlar dost vbet cashbackı 11 lıradan 1047 yaptık ordan patladık dost sana akıl vermeye geldımı verıyozdoğrudur kanka ev attı wona yakın kupon
rulete devam ediomusunIns kanka bakalım rastgele oynamistim
Kanka hosgeldin 😅🤣iyi bayramlar dost vbet cashbackı 11 lıradan 1047 yaptık ordan patladık dost sana akıl vermeye geldımı verıyoz
iyi bayramlar kanka keşke çekseydin biriktirerek git demiştim geçen gün sana neyse sağlık olsuniyi bayramlar dost vbet cashbackı 11 lıradan 1047 yaptık ordan patladık dost sana akıl vermeye geldımı verıyoz
Kanka az durakladim kuponu bekliyorumrulete devam ediomusun
Güllü günaydıniyi bayramlar dost vbet cashbackı 11 lıradan 1047 yaptık ordan patladık dost sana akıl vermeye geldımı verıyoz
Nasıl seçmişim ben bunları ya 🤣🤣Bu Ermenistan kanka az onceki Hindistandi bdjd
yine yaparız dost son 15 gun ıcınde cekmeden yedıgım 10k gelır yakında hıssetırıyo namussuziyi bayramlar kanka keşke çekseydin biriktirerek git demiştim geçen gün sana neyse sağlık olsun
emre sen mısın awGüllü günaydın
Su Hint maci bitsede garanti olsaNasıl seçmişim ben bunları ya 🤣🤣