- 1,887
- 763
- 113
Yok canim tutmadi cok eskilerden jdjdjemre sen mısın aw
Yok canim tutmadi cok eskilerden jdjdjemre sen mısın aw
5k çekecem diye birden 10k yedinyine yaparız dost son 15 gun ıcınde cekmeden yedıgım 10k gelır yakında hıssetırıyo namussuz
totalde kanka 1500 1700 2700 1k 1300 bu paralar hep gıttı cekmeden bana max kota olması lazım yoksa odeyecegını bıldıgım yerde yardırıyom denk getırsek arkası gelıyo da denk getıremedık bayadır5k çekecem diye birden 10k yedin
Kanka 1000 çekiyorum kupon gelirse onun üstünden rulete devam edicem5k çekecem diye birden 10k yedin
benım eskı dostlarım random gulmezdı dost huy mu degıstırdınYok canim tutmadi cok eskilerden jdjdj
kasayı bin tl nin üstüne çıkartınca söyle 2 basket maçı bulalım bas kasanı ruletten daha iyidir kötü giderse bozdurulur en azıandantotalde kanka 1500 1700 2700 1k 1300 bu paralar hep gıttı cekmeden bana max kota olması lazım yoksa odeyecegını bıldıgım yerde yardırıyom denk getırsek arkası gelıyo da denk getıremedık bayadır
Eski dostun oyleydi kanka ama hatirlamazsin senbenım eskı dostlarım random gulmezdı dost huy mu degıstırdın
çek kanka güle güle harcaKanka 1000 çekiyorum kupon gelirse onun üstünden rulete devam edicem
x getıremıyoruz bazen 6 7 tane x atıyo bı tanesı gelmıyo bazen tek sayı alıyom gıdıo x atıyo ama o sınemaları bayadır ızlemedıkkasayı bin tl nin üstüne çıkartınca söyle 2 basket maçı bulalım bas kasanı ruletten daha iyidir kötü giderse bozdurulur en azıandan
tv oyunlarından uzak durmak lazım aslında hepsi ayarlıx getıremıyoruz bazen 6 7 tane x atıyo bı tanesı gelmıyo bazen tek sayı alıyom gıdıo x atıyo ama o sınemaları bayadır ızlemedık
Kanka 1000 çekim yaptım kuponda gelirse admin woon çeksin 🤣🤣1.çeyrek 10 farkla bitti
Ekli dosyayı görüntüle 229294
Dediğiniz oyun ne kankatv oyunlarından uzak durmak lazım aslında hepsi ayarlı
soylede bılelım dostEski dostun oyleydi kanka ama hatirlamazsin sen
Hint maci 90+7 oynaniyo bi bitmedi aw jdjdKanka 1000 çekim yaptım kuponda gelirse admin woon çeksin 🤣🤣
8 9 oldu bitir awHint maci 90+7 oynaniyo bi bitmedi aw jdjd
Bitti simdi son 20 dk Urartu maçıHint maci 90+7 oynaniyo bi bitmedi aw jdjd
rulet crayz time dream catcher bu oyunlar kankaDediğiniz oyun ne kanka
fener ilkyarıdan handikapı geçeçek1.çeyrek 10 farkla bitti
Ekli dosyayı görüntüle 229294
Kısacası bulaşma kankarulet crayz time dream catcher bu oyunlar kanka