Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Resitaltr / Kasa 449 Rulet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
14 bugün beni delirtti ya neyseki 0 dan kasayı dogrultmustuk
14 16 ugurlu bana bu 2 sayıda 500x aldım bı de kasa ne zaman bıtse hep bunlardan topladı bılınclı koymuyorum son parayı koyduktan sonra gelınce aklıma gelıyo

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
kanka bana geçen 50 katına ulaştırdın kasayı diye çektirdin kendin 100 katına ulaşmışsın çekmen gerekti çek git cafeye sigaranı kahveni iç gel sonra devam et
kanka haklısın tamam ama bana 5k lazım o yuzden oynadıgım yer oder dıye ordan devam edıyorum yoksa bende cok cekıyodum 300 500 lıra ama algım tamamen degıstı en son 2k cektım baya oldu oda kupon tutturmustum 40 lıraya dırekt cektım ortam oynamak ıcın musaıt degıldı oda gıderdı yoksa :D

siyahbeyaz106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,812
5,864
113
kanka haklısın tamam ama bana 5k lazım o yuzden oynadıgım yer oder dıye ordan devam edıyorum yoksa bende cok cekıyodum 300 500 lıra ama algım tamamen degıstı en son 2k cektım baya oldu oda kupon tutturmustum 40 lıraya dırekt cektım ortam oynamak ıcın musaıt degıldı oda gıderdı yoksa :D
normalde bende çekmem ama son zamanlarda farkettim ki çekmek lazım hep takipteki arkadaşlar faydalanıyor hem kendimize azda olsa katkı oluyor aldığımızı geri buraya verioz sonuçta ne koparırsak kar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
normalde bende çekmem ama son zamanlarda farkettim ki çekmek lazım hep takipteki arkadaşlar faydalanıyor hem kendimize azda olsa katkı oluyor aldığımızı geri buraya verioz sonuçta ne koparırsak kar
oyle tabı haklısında bende spor rollıng huyu yok gecen kazndı mesela spın yakaldık lınk attık hanı kazansak dagıtıyomda yok oda patladı ulan bıze gelınce 5x 10xler havada ucusuyo soyle bı saglam vurmadı hıc slotta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...