@erhanbey22 helal olsun Valla snle umuta
Aw marsta olsa oynayacaktim 🤣tam kasa katlama maçıydı
ne helali dost@erhanbey22 helal olsun Valla snle umuta
400 e 1000 kankaNe Kadar Çektin Başkan Ayıptır Sorması
dost 400e 1k cekmek ıcın rulet mı oynanır utandırıyon ruletdaşlarını400 e 1000 kanka
Hoş bulduk kanki yapmşsn şovunu 😆Haha hoş geldin kanka
Aga bunu cekiyimde kupon gelirse onunla devam edeyim dedim oda yattı kazandığımı atıp deneyeceğim 😅dost 400e 1k cekmek ıcın rulet mı oynanır utandırıyon ruletdaşlarını
Yok be ufak ufak yoluyoruz 🤣H
Hoş bulduk kanki yapmşsn şovunu 😆
Tebrikler400 e 1000 kanka
32 arkası 13 al dostAga bunu cekiyimde kupon gelirse onunla devam edeyim dedim oda yattı kazandığımı atıp deneyeceğim 😅
Kârdan yemek en iyisi sans geleAga bunu cekiyimde kupon gelirse onunla devam edeyim dedim oda yattı kazandığımı atıp deneyeceğim 😅
kanka oynayacaksan ya vbet ya dinamoda oyna marsta maç olmuyor bakarsın denk gelir yineAga bunu cekiyimde kupon gelirse onunla devam edeyim dedim oda yattı kazandığımı atıp deneyeceğim 😅
Gecen gun biri vardı umuta karsı savnmştm bna yanlışı yk dmştm tam bir namussuz çıktı tebrik ediyorum sizine helali dost
bu mu dostGecen gun biri vardı umuta karsı savnmştm bna yanlışı yk dmştm tam bir namussuz çıktı tebrik ediyorum sizi
Auto lighning hangisi32 arkası 13 al dost
En iyi oldgm konu Rulettr eskiden çok buyuk paralarla oyndm evlndm gttm dandik bir tlf aldm sırf oynmylm diye 5 senedir oynmyrmYok be ufak ufak yoluyoruz 🤣
lighting al dost lighting daha hızlı eritir kasayıAuto lighning hangisi
Hahahaha 🤣🤣lighting al dost lighting daha hızlı eritir kasayı
Yeminle bunuda bildin aynen ortkbu mu dost