- 1,126
- 466
- 83
ReisDos5 okumadan mi is yapiyon 2000 olmazsa bakiyen siliniyo bakiye hey allahim
Bu sitelerin tek bir tarzı var kendilerini sövdürmeye istekli olmalarıHer sitenin kendi tarzi dost 5 tl den 50 fs 100 verip 1k yapmadan iyidir
ReisDos5 okumadan mi is yapiyon 2000 olmazsa bakiyen siliniyo bakiye hey allahim
Bu sitelerin tek bir tarzı var kendilerini sövdürmeye istekli olmalarıHer sitenin kendi tarzi dost 5 tl den 50 fs 100 verip 1k yapmadan iyidir
E-posta doğrulaması diye bir şey çıkmadı , hesap bilgileri bölümünden cep telefonu doğrulaması yaptım sadece , sonra maile mesaj geldi , bonus eklendi diye.E posta dogrulamasi nasıl yaptın
hangi oyunda yaptin2910 tl kqzandim 5 betten oyuna aldi cekim talebi olusturuldu teşekkür ederim paylasana
Sweet bonanza dahangi oyunda yaptin
bu nasıl bir mantık yani 2000 tl yapamayan boşa üye olcak he abi yok böyle birşeySitedeki açıklama kısmı resimli olduğu için kopyalama yapamadım kendim anlatayım.
Üyelik oluştururken en başta deneme bonusunu seçmelisiniz, e posta ya gelen aktivasyonu onaylamali ve SMS onayı yapmalısınız.
NOT : 50 freespin kullanıldıktan sonra bakiye 2000 i gecerse 250 ye sabitleniyor çekiyorsunuz, 2000 i geçmezse freespin kazancı siliniyor çıkan kazanc ile devam edemiyorsunuz bilginiz olsun. Belki birisi şansa 2000 yapar .
Sweet Bonanza-Dog House- Gates of Olympus geçerli .
Sitedeki açıklama kısmı resimli olduğu için kopyalama yapamadım kendim anlatayım.
Üyelik oluştururken en başta deneme bonusunu seçmelisiniz, e posta ya gelen aktivasyonu onaylamali ve SMS onayı yapmalısınız.
NOT : 50 freespin kullanıldıktan sonra bakiye 2000 i gecerse 250 ye sabitleniyor çekiyorsunuz, 2000 i geçmezse freespin kazancı siliniyor çıkan kazanc ile devam edemiyorsunuz bilginiz olsun. Belki birisi şansa 2000 yapar .
Sweet Bonanza-Dog House- Gates of Olympus geçerli .
Cod: ErosHg2
1000 yap 100 Çek
Kalır merdiven altinininda alti site300 TL yatırım yaptım on bin yaptım parayı alamıyorum kaldı içinde öyle
Çekim ödendi bugün çok şükürKalır merdiven altinininda alti site
Bı kaçına ödeyip üye topluyor çok kiisinin odenmediÇekim ödendi bugün çok şükür
Doğrudur inanırımBı kaçına ödeyip üye topluyor çok kiisinin odenmedi