- 1,438
- 940
- 113
Böyle bir siteden mesaj gelmiş
Sayın xxxx , adlı uzlasma ve dosya sürecinizi başlatmak için .... Adresinden işlemlerinizi gerceklestirebilirsiniz diyor
Ekli dosyalar
-
212.6 KB Görüntüleme: 100
Kanka devlet uzlaşmaya falan mı gider sokar geçer inanma bu dolandırıcılara
Sayın xxxx , adlı uzlasma ve dosya sürecinizi başlatmak için .... Adresinden işlemlerinizi gerceklestirebilirsiniz diyor
Sakin dost adamlar çıtayı yükseltip resmiyete yakın site açmış 😅yazdığınız linki de mi okumuyorsunuz bilader böyle bi site olabilir mi 2 dakika düşünsen bu konuyu açma ihtiyacı bile hissetmezsin
Geregi düşünüldü tck 86/12 maddesi geregince sanık @TheDefinity bilerek ve kasten dolandırıldıgını akıl saglıgı yerinde olarak bildigine 36/12 maddesi savcı mütalasında dolandırılmaya açık bir vatandaş olduguna karar verilip ömrü sonuna kadar dolandırılmaya mahsus olduguna karar verilmiştir
Kumarbazim diye geciniyorsunuz hala hergun gelen su dolandirici msjlarindan korkup konu aciyorsunuz bu yetmemis bi konu daha var 😁
Vay hacı abim benim gene kitabı orta sayfadan ezberledin beKumarbazim diye geciniyorsunuz hala hergun gelen su dolandirici msjlarindan korkup konu aciyorsunuz bu yetmemis bi konu daha var 😁
Heleeee bakın kim gelmiş hoş gelmiş @Enişte hosgeldin eniştemHayır be arkadaşım öyle resmiyet mi olur dümen herkese atıyorlar onu kumar oynayan
E DEVLETTE BISEY GOZUKMEDIGI SURECE HIC BIR CEZAYA INANMAYIN.
Ya reis sana göre gereksiz bana göre degil dostumuz konu açmış nolur yani ya forumda herkese yer var keke ben forumluu olduktan sonra Google nedir onu unuttum akkkkHala şunlara inananlar var mı ya🤣 bana her gün geliyor bu mesajdan engelleyip silip geçiyorum. Yanı bunun konusunu dahi açmak gereksiz
Oo maykon selamHeleeee bakın kim gelmiş hoş gelmiş @Enişte hosgeldin eniştem