Cekim verdim beklemede suan bekliyorum bakalimÖdeme alabilen varmı? Aksam sorduğumda sabah 10a kadar odeme yapılacak denmisdi. Simdi yazdım ödemeler basladı dediler. Pek inandırıcı gelmiyor
Cekim verdim beklemede suan bekliyorum bakalimÖdeme alabilen varmı? Aksam sorduğumda sabah 10a kadar odeme yapılacak denmisdi. Simdi yazdım ödemeler basladı dediler. Pek inandırıcı gelmiyor
Tc ni salladn zaman odemeyi nasil.yapiyorlar hadi onu gectim tc dogum tarihi veya soyisim tutmadi zaman uye olamazsin sistem kabul etmiyor ediyorsaki eger o site lisansi yok lisansi olanlar da olmuyorHocam zaten tc mi ve tlfn no mu sallayarak üye olduydum montajlayıp gönderdm skntı yok yani
Isim soyisim dogru gerisi yanlis lisansi yok zaten bu siteninTc ni salladn zaman odemeyi nasil.yapiyorlar hadi onu gectim tc dogum tarihi veya soyisim tutmadi zaman uye olamazsin sistem kabul etmiyor ediyorsaki eger o site lisansi yok lisansi olanlar da olmuyor
Tc üret diye bir sistem var kardeşim,isin soyisim doğum tarihin ile uyumlu tc veriyor da zaten o şekilde ödeme almak da çok çok zorTc ni salladn zaman odemeyi nasil.yapiyorlar hadi onu gectim tc dogum tarihi veya soyisim tutmadi zaman uye olamazsin sistem kabul etmiyor ediyorsaki eger o site lisansi yok lisansi olanlar da olmuyor
En iyisini yapmışsınIsim soyisim dogru gerisi yanlis lisansi yok zaten bu sitenin