- 1,749
- 710
- 113
Canlı destek çıkmıyor ya ne yaptıysam bağlanıp benim içinde alabilecek varmi
Kardes engellemiyolar yogunsa dusuyor chat bazensize bir soru bır site sizi cahtten engeliyorsa sebebsiz o siteye guvenırmısnız
Son kupondami patladinRicco da çevrimi tamamladık para bitti asdfsjakams 😂😂
başka siteler için dedimKardes engellemiyolar yogunsa dusuyor chat bazen
Ben bilmez. Ben betco alt yapısında dilim yandi ziraat hesabim 2 ay incelemeye alinmisti sonrabisey cikmadi gercibiliyorundur tumbet hesapları masakta ceza geliyor o yuzden anlatmaya çalışınca kabul etmiyor chatı kapatıyor terbıyesızce ve tehdıtkar konuşuyor tumbet çalışanları biz bulaştık yandık siz bulaşmayın bu tumbete
Yok başkan slot oynuyom sporda genelde ilkten gidiyozSon kupondami patladin
6 yıldır mı? 6 dk. önce siteyi öğrendim.riccobette 6 yıldır oynarım site ödemedesağlamdır arkadaşlar 50 bin bile ödeyecek bürodur adamların tek eksiği canlı yardım 30 dakikada bekletiyor vee fazla konuşmuyorlar ve biraz sertkonuşuncada hemen uyarıyorlar adamlarda çok ciddiler fakat çok güzel piyasada tutunmuş ciddi müşteri potansiyeline ulaşmış ödemeleri hızlı 50 tl bile banka havalesiile çekiliyor çok iyi sitedir kimsenin parası kalmaz bu sitede beyler para ödedikleri paravan şirketlerde çok sağlamdır
Konuyu açanlar adresi neden yazmaz güncel ???
bakiyemi sildiklerine ve hesabımı kapatıklarına dair kanıt istiyorsan ejran resimlerini akdım, ayrıca ekran resimlerini alıp forumda paylaşacağım deyince saniyesinde sohbet paneli geçmişiyle birlikte kapatıldı ve sohbet geçmişi epostaya yolanılamadı. kazanan herkese bonus kazancı ödenmiyor, sonuçta bu promosyınlar reklam amaçlı mutlaka birileri ödemeyi almıştır, kapasiteleri herkese ödeme yapmaya müsait değil, 900 tl ye ulaşmış ve bonus çevrimi taamlanmış bakiyemi sildiler, sırf 100 tl ödememek için yaptılar.riccobette 6 yıldır oynarım site ödemedesağlamdır arkadaşlar 50 bin bile ödeyecek bürodur adamların tek eksiği canlı yardım 30 dakikada bekletiyor vee fazla konuşmuyorlar ve biraz sertkonuşuncada hemen uyarıyorlar adamlarda çok ciddiler fakat çok güzel piyasada tutunmuş ciddi müşteri potansiyeline ulaşmış ödemeleri hızlı 50 tl bile banka havalesiile çekiliyor çok iyi sitedir kimsenin parası kalmaz bu sitede beyler para ödedikleri paravan şirketlerde çok sağlamdır