Aynen benimde talebi destek verdi. Kendim veremedim destege baglandim onlar verdi paparaya gonderdiCevirdim 100 cektım cekımı de destek yolladı siteden talep verilmiyor
Aynen benimde talebi destek verdi. Kendim veremedim destege baglandim onlar verdi paparaya gonderdiCevirdim 100 cektım cekımı de destek yolladı siteden talep verilmiyor
Yazdık mesajlari duzgun okursan gorurdun m.riccobet47.comKonuyu açanlar adresi neden yazmaz güncel ???
Hayirli olsunArkadaş şu bedavalardan çektiğim paranın zevki bi başka olayi yavvv
Sag altta sari olarak cikiyor destek biraz dandik. Biraz ileri geri yap simgesi cikar2017 de üye ölmüşüm canlı nerede ama
Canlı destegin linki atarmisinSag altta sari olarak cikiyor destek biraz dandik. Biraz ileri geri yap simgesi cikar
Konuyu açtığın ilk mesaja baksan///Başkan///Yazdık mesajlari duzgun okursan gorurdun m.riccobet47.com
Kanka zaten eski uyelere veriyor bonusu. Zaten uye olana veriyor yeni uye olmuyorki kimse. Madem uyeyiz ise yarasin bana yaradi 100 tl mi cektim darisi diger insanlaraYahu merdiven altı sitelere üye olmayın 10 bin ceza var yazık etmeyin
Bosuna beklemissin. Banada 24 saat dediler ama aldigim gun cevirdim hic bozuntuya vermedim gonderdilerbende dun aldım bonusu casıonoda cevırdım ınanılmaz para kazandım 100 tl bonustan yatırım yapsam o paraları kazanamazdım dunden berı saatın dolmasını beklıyorum 15 de cekım talebı verebılırsınız dedıler hemen gonderıyorlarmı acaba cekım yapan arkadaslar yazarsa sevınırım
Canli destege baglan cekim talebi veremiyorum. First deposit error diyo de papara hesap num istiyor. Söylüyosun bakiyeyi sifirliyolar taleo verildi gun icinde yatcak diyor. 2 3 saate paparaya geliyorbende dun aldım bonusu casıonoda cevırdım ınanılmaz para kazandım 100 tl bonustan yatırım yapsam o paraları kazanamazdım dunden berı saatın dolmasını beklıyorum 15 de cekım talebı verebılırsınız dedıler hemen gonderıyorlarmı acaba cekım yapan arkadaslar yazarsa sevınırım