250 çekim verdim 1 dakika da ödediler vallaÇekimi gelen oldu mu peki
EvetŞu 1.8 frebeten sonra gelen kazancı istediğimiz orana kombineye vurabiliyor muyuz
GetirelimmmArkadaşlar Panama Meksika maçında 2 korner daha gelirmi ilk yarı bitti 500 cekicem bende
@SaldirayAbi abi teşekkürler ama siteye güvenmiyorum 500 göndermezler kesinGetirelimmm
Gonderirler@SaldirayAbi abi teşekkürler ama siteye güvenmiyorum 500 göndermezler kesin
Freebet kuponuAbiler futbolu çok bilmiyodum böyle oynadım 50 lira bastım 184 lira veriyor geriye kalan 150 tl nereye gitti ?
Kumara yeni başladın heralde freebet zaten tek tadımlık istediğini basamazsinAbiler futbolu çok bilmiyodum böyle oynadım 50 lira bastım 184 lira veriyor geriye kalan 150 tl nereye gitti ?
Nasıl yani abi anlamadım iptal etme şansımız varmi başka kupon yapsakFreebet kuponu
Ustune gitme hemenKumara yeni başladın heralde freebet zaten tek tadımlık istediğini basamazsin
Yol yakınken bırak kumarı kardeşim yaşın genç belli bulaşmaAbiler futbolu çok bilmiyodum böyle oynadım 50 lira bastım 184 lira veriyor geriye kalan 150 tl nereye gitti ?
Hayir olan olduNasıl yani abi anlamadım iptal etme şansımız varmi başka kupon yapsak
Bıraksın diye dedik sevaba gireriz belkiUstune gitme hemen
Tek cift oynamis ruletci bu yeni degildirBıraksın diye dedik sevaba gireriz belki