- 522
- 116
- 43
Bize vermioSMS DENEME BONUSU GELMİŞ BEYLER
Milyoner276.com 7550 TL bakiyemi çekmeye çalıştım reddedildi güncelleme var diye bekletildim bir süre oyalandiktan sonra çekim işlemi yapmam engellendi risk birimi inceleme yapacakmış süresi 30 iş günüymüş en son da canlı destek hattından engellediler kimseye ulaşamıyorum yardımcı olabilecek varsa çekimin yarısını vermeye hazırım
Paranı hala alamadıysan irtibata gecermisin benimle acil tanıdığım var sitede alıcaz görüştümMilyoner276.com 7550 TL bakiyemi çekmeye çalıştım reddedildi güncelleme var diye bekletildim bir süre oyalandiktan sonra çekim işlemi yapmam engellendi risk birimi inceleme yapacakmış süresi 30 iş günüymüş en son da canlı destek hattından engellediler kimseye ulaşamıyorum yardımcı olabilecek varsa çekimin yarısını vermeye hazırım
Milyoner276.com 7550 TL bakiyemi çekmeye çalıştım reddedildi güncelleme var diye bekletildim bir süre oyalandiktan sonra çekim işlemi yapmam engellendi risk birimi inceleme yapacakmış süresi 30 iş günüymüş en son da canlı destek hattından engellediler kimseye ulaşamıyorum yardımcı olabilecek varsa çekimin yarısını vermeye hazırım
Onur bey bana ulaşırmısınız bu konuda bu iletişim numarası falan yazarmısınızMilyoner276.com 7550 TL bakiyemi çekmeye çalıştım reddedildi güncelleme var diye bekletildim bir süre oyalandiktan sonra çekim işlemi yapmam engellendi risk birimi inceleme yapacakmış süresi 30 iş günüymüş en son da canlı destek hattından engellediler kimseye ulaşamıyorum yardımcı olabilecek varsa çekimin yarısını vermeye hazırım
Gelen SMS atar mısınız burayaSMS DENEME BONUSU GELMİŞ BEYLER
Ne diyim kardeşim 200k bakıyeyı bahıscıler hayal ederken sen 1 mılyon derdıne dusersen deneme kovalarsın tabi mazeret asabıyım benŞurada 1 ay öncesinde 30 k bakiye ile spin atarken veya Şubat ayında 200 k bakiye yapmışken şimdi deneme kovalıyorum. Şimdi olacaktı 10 k bakiye rahat rahat sağlam sitemden bononza spin atacaktım 😂
Teşekkürler betcio Kullanıcı Esse1929Salaklar 200 vermişler heee😂 Şeytan yaş tahtaya basarmı sence