- 6,681
- 2,824
- 113
Şaka gibi yaumarım tüm şansını burada kullanmamışsındır 3k yapmak zor iş
Şaka gibi yaumarım tüm şansını burada kullanmamışsındır 3k yapmak zor iş
Ödedimi dost seninkinifreespin verdiği oyun iyi oradan devam edebilirsin
lol geçmiş olsun demek daha mantıklı senin durumunda gerçek parayla oynasan gelmezOyunda jackpot düştü 3k verdi direk çekim verdim 300 tl ödenirse atarım
Aynen öyle onu anlamıyorum ya bende siteye atsak 200 300 tl biz çevirsek hepsini boş geçerlol geçmiş olsun demek daha mantıklı senin durumunda gerçek parayla oynasan gelmez
Ödedimi dost seninkini
kanka valla salaktan 3k çekim talebi gönderdim belki gönderirler diye bir kaç sitede yaşadım bekleniyor diyor hala bir şey yok xDumarım tüm şansını burada kullanmamışsındır 3k yapmak zor iş
normalde gönderim yaparken eli titreyen site hayatta göndermez 3k yı bencekanka valla salaktan 3k çekim talebi gönderdim belki gönderirler diye bir kaç sitede yaşadım bekleniyor diyor hala bir şey yok xD
Belli olmaz dur bakalım belki bir yanlışlık yaparlarnormalde gönderim yaparken eli titreyen site hayatta göndermez 3k yı bence
Bende kontrol ediliyor yazıyor 300 tl çekim verdim 2712 kaldıkanka valla salaktan 3k çekim talebi gönderdim belki gönderirler diye bir kaç sitede yaşadım bekleniyor diyor hala bir şey yok xD
bunu birkaç kez denersen bonus suistimal ve hileden bakiyeyi sıfırlıyor bazı siteler red gelirse tekrarlama elindeki 300'den olursunBelli olmaz dur bakalım belki bir yanlışlık yaparlar
Öderlerse yazsana kanka hangi çekim yöntemi kullandın ben havale ile çektimBende kontrol ediliyor yazıyor 300 tl çekim verdim 2712 kaldı
Ben payfix verdim 15 dk oldu canlıya yazdım şimdiÖderlerse yazsana kanka hangi çekim yöntemi kullandın ben havale ile çektim
Çekim talebiniz kontrol edilmektedir, kısa süre içerisinde sonuçlandırılacaktır.Öderlerse yazsana kanka hangi çekim yöntemi kullandın ben havale ile çektim
Ben de yazdık da işlem sırasındadır talebiniz bize ulaşmıştır kazancınız için tebrik ederiz dediBen payfix verdim 15 dk oldu canlıya yazdım şimdi
Telegramları 3k takipçileri var alt tarafı 300 tl öder heraldeBen de yazdık da işlem sırasındadır talebiniz bize ulaşmıştır kazancınız için tebrik ederiz dedi
Senin jackpot bir sor canliya jackpot kazancini normalde altyapi oderTelegramları 3k takipçileri var alt tarafı 300 tl öder heralde
Hangi yontem payfix iptal etti bende300 çektim 250 daha attım 2600 çektim şimdi aynı oyunda