Kardeşim nasıl çekim yaptın nerden çekiliyor yardımcı olur musunarkadaslar ödemem geldi oh be tam 250 dolar
Yatırım şartı varmıydi4bin 666 43 kurş vay canına bey hesabımda suan
kime ödemiş?Adamın 250 dolar ödemesi gelmiş bak
kardeş görsel atsana bir görelim inanalım siteden çıkış yaptığına dair hesabına geldiğine dair4bin 666 43 kurş vay canına bey hesabımda suan
Gençler , bu tür Avrupa'ya yönelik hizmet veren sitelerden yatirimsiz ( o da garanti değil) çekim yapamazsınız, Sporrtsbet io vardı o da bir iki kazanç sağlayın a nobonus yaptı , socialtournaments de artık ne VPN ne başka yöntemle giriş yapamiyorsunuz.Buradan ödeme alamazsınız , hele ki yatirimsiz , asla
Orasi Turkiye de yasaklandigi icin diger adresleri actilar zaten. Her neyse.
Kanka kod bölümünü buldumda sen kodu nerden aldinBeyler bu kod nereye yazılıyor ?
Dikine yaz kodu veriyor zaten ben ilk 15 dolar aldım kaybettim sonra 2. Kodu girdim 50 daha aldımKanka kod bölümünü buldumda sen kodu nerden aldin
Dikine derken dost nasıl yaniDikine yaz kodu veriyor zaten ben ilk 15 dolar aldım kaybettim sonra 2. Kodu girdim 50 daha aldım
Aga bende baktımda oralarda kabul etmiyor kodu bilmiyorum nereye yazacağız kod Christmas50Kanka kod bölümünü buldumda sen kodu nerden aldin
Reis kod yerine geldin zmaan bunu gir. Christmas50 büyük harflerle ekliyorDikine derken dost nasıl yani
Kabul etti bunu ben başka kod girmişimAga bende baktımda oralarda kabul etmiyor kodu bilmiyorum nereye yazacağız kod Christmas50
Teşekkürler küçük harflede kabul etti. Slotdami kullancak simdiReis kod yerine geldin zmaan bunu gir. Christmas50 büyük harflerle ekliyor