- 461
- 122
- 43
Red oldu gene talep verdim şimdi
Banada 2 red geldi en son odedilerbize red geldi bilader
Kanki ancak aralarında topladılar parayı sjjsjsmsBanada 2 red geldi en son odediler
ahahah bende onu dusunuyodm lan askdnada para bulamadılar herhaldeKanki ancak aralarında topladılar parayı sjjsjsms
ciddi misin hhhahahaha780 TL kazandım 50;TL verilen bonustan yatirmiyorlar diye 780 çekim verdim göndermişler jsgdkskah
Vallah böyle bişe yok ya yatirmiyorlar red geldi diyen diyene arada kaynamisim galiba wolvobbette bir ara böyle olduciddi misin hhhahahaha
zehri verdn bizde mi böyle yapsak dVallah böyle bişe yok ya yatirmiyorlar red geldi diyen diyene arada kaynamisim galiba wolvobbette bir ara böyle oldu
Kaybedecek bir şeyimiz yok yapzehri verdn bizde mi böyle yapsak d
2.talebi verdim kankaKaybedecek bir şeyimiz yok yap
Ama yatirmiyorlar yani 780 bı nasıl yatırdılar halen aklım almıyor herzaman sitelerde param kalan ben böyle birşey ikinci kez beni mutlu etti vallah billah2.talebi verdim kanka
hocam ben 2 mac oynadım mınımum 3 mac mı dıyordu?Ama yatirmiyorlar yani 780 bı nasıl yatırdılar halen aklım almıyor herzaman sitelerde param kalan ben böyle birşey ikinci kez beni mutlu etti vallah billah
Evet 3 maç ama bu yoğunlukta dikkat etmmezlerhocam ben 2 mac oynadım mınımum 3 mac mı dıyordu?