Tmm teşekkürlerçevrim bitti canlı destege baglandım bakalım cevap bekliyorum bilgilendiririm
Tmm teşekkürlerçevrim bitti canlı destege baglandım bakalım cevap bekliyorum bilgilendiririm
ilk bonusu alırken sormuştum çekim sadece payfix yapabilirsiniz denilmişti onun için bağlandımPayfix netmi
Bomboş ödemezler ödeseler bile biton uğraştırırlarçekim işlemleri sabah 08:00-12:00 daymış
bence de zaten böyle kıytırık bonuslarda anca 12 oran yakalarım sansıma tukureyımBomboş ödemezler ödeseler bile biton uğraştırırlar
Şans dostum hiperwin denedinmi 100 TL veriyo oran şartsız az sonra konu açıcambence de zaten böyle kıytırık bonuslarda anca 12 oran yakalarım sansıma tukureyım
Link atar mısınŞans dostum hiperwin denedinmi 100 TL veriyo oran şartsız az sonra konu açıcam
Hocam öderler bence çevrimi zor bonusun herkes çekemez zatenbence de zaten böyle kıytırık bonuslarda anca 12 oran yakalarım sansıma tukureyım
50 eklendi kuponu yaptımHocam öderler bence çevrimi zor bonusun herkes çekemez zaten
Konu açtım oraya ayrıntıları yazdım dostumLink atar mısın
TeşekkürlerKonu açtım oraya ayrıntıları yazdım dostum
Sitenin canlı desteği yok ve bonuslar sayfasında da deneme bonusu yok nasıl alacağız?Şans dostum hiperwin denedinmi 100 TL veriyo oran şartsız az sonra konu açıcam