Otomatik kapanmıstır20 dakika bekledim hiçbirşey demeden kapattı canlı
az evvel hesabıma geldi , yaklaşık 100 dakika sürdü , sabırla beklemek gerekiyor , eninde sonunda yolluyorlar.Uuuu bayagı olmus kac saatte yatırır acaba
Oh içimi ferahlattın kral, ben bide 10 katını değil 20 diye aklımda kalmıs paso çevirdim kontrolde etmedim hiç boşa gitse içim yanardıaz evvel hesabıma geldi , yaklaşık 100 dakika sürdü , sabırla beklemek gerekiyor , eninde sonunda yolluyorlar.
Site sağlam , sadece işleyişi biraz yavaş , canlı destek geç cevap veriyor , çekimler geç geliyor ama geliyor , sıkıntı yokOh içimi ferahlattın kral, ben bide 10 katını değil 20 diye aklımda kalmıs paso çevirdim kontrolde etmedim hiç boşa gitse içim yanardı
kendisi kapattı. birkaç dakika daha bekleyip kelime haznemdeki bütün küfürleri kullanıcamOtomatik kapanmıstır
Tebrikler bro. Hangi yöntemle çektinaz evvel hesabıma geldi , yaklaşık 100 dakika sürdü , sabırla beklemek gerekiyor , eninde sonunda yolluyorlar.
Havaledır knkTebrikler bro. Hangi yöntemle çektin
tamamdır eyvPapara iptal ettiler. Havale verin beyler 2 saat boşa bekledik
ne kadar sürdüBenimki onaylandı arkadaslar
Odemediler zaten bana bu yüzden 😁😁😁SPİN SATIN ALIMI YASAK BİLGİNİZE SATIN ALIP KAZANÇ SAĞLAMAYIN ÖDEMEZLER