Biri 0-0 biri 3-0 biter ilk yarı adımızın geçtiği yerden @Shellac vergi topluyor haberin olsun dost@Enişte geldi aklıma burada olsa şu iki maça oyna derdi dedim ve oynadım 😄Ekli dosyayı görüntüle 622863
Haddi bakalım şeytanın bol olsun@Enişte geldi aklıma burada olsa şu iki maça oyna derdi dedim ve oynadım 😄Ekli dosyayı görüntüle 622863
Bol şanslar@Enişte geldi aklıma burada olsa şu iki maça oyna derdi dedim ve oynadım 😄Ekli dosyayı görüntüle 622863
Deme be enişte gelsin titretelimBiri 0-0 biri 3-0 biter ilk yarı adımızın geçtiği yerden @Shellac vergi topluyor haberin olsun dost
Yasiyomusun la senBiri 0-0 biri 3-0 biter ilk yarı adımızın geçtiği yerden @Shellac vergi topluyor haberin olsun dost
Oksijen tüpüne bağlı yaşıyoruz dayı oksijen bitmek üzere gelirse alıcazYasiyomusun la sen
totem lazım dediler geldik bol şans@Enişte geldi aklıma burada olsa şu iki maça oyna derdi dedim ve oynadım 😄Ekli dosyayı görüntüle 622863
Nerdesin sen keraneciOksijen tüpüne bağlı yaşıyoruz dayı oksijen bitmek üzere gelirse alıcaz
karaköy etrafında dolanıyoruz para yok giremedik içeriNerdesin sen keraneci
Enişte bu real ocak söndürür tek kale 11 şutta gol atamadıkaraköy etrafında dolanıyoruz para yok giremedik içeri
Cikmaz sokaga girmeye calismmissin senin giris bursa tarafındakaraköy etrafında dolanıyoruz para yok giremedik içeri