İngiltere maçını gördükten sonra her türlüsü olur enişte nasipte varsa gelir neye oynayacağımızı şaşırdık gayriZor kupon kanka bol şans
İngiltere maçını gördükten sonra her türlüsü olur enişte nasipte varsa gelir neye oynayacağımızı şaşırdık gayriZor kupon kanka bol şans
Yeniden tarat kanallarıTrt frekans güncellemiş biz güncelleyemiyoz kanalı bulamadı anten
Ukrayna gelir ise olacaktır dostŞansın ötesinde bir şey lazım ağa 😄
Yapmadığım kalmadı bu değil mi güncel frekans yav denemediğim kalmadı otomatik manuel hepsini yaptım yok olmuyorYeniden tarat kanalları
Umarım ağaUkrayna gelir ise olacaktır dost
Allah Allah bilmiyorum ki valla Google da o yazıyorsa odurYapmadığım kalmadı bu değil mi güncel frekans yav denemediğim kalmadı otomatik manuel hepsini yaptım yok olmuyor
Abv telefondan izleyim bari 😅Allah Allah bilmiyorum ki valla Google da o yazıyorsa odur
Tv de TRT 1 nin üç tane kanalı olabiliyorYapmadığım kalmadı bu değil mi güncel frekans yav denemediğim kalmadı otomatik manuel hepsini yaptım yok olmuyor
Ağa yaptım oldu 🥳 bu uğraşıma karşılık 3 gol gelmezse hepsini fofenklesinler 😅Tv de TRT 1 nin üç tane kanalı olabiliyor
Kanalları gez dost, o şekilde denk gelebilirsin
Bazı kanallardan 2 3 tane olabiliyor TV de
Güzel gol attıAtamayana atarlar koçum 👊🏻
Golü attılar ama daha da defanstan çıkmazlar galiba 😅Güzel gol attı
2-1 Romanya alacak heraldeGolü attılar ama daha da defanstan çıkmazlar galiba 😅