- 17,164
- 12,049
- 113
Başkanım Allah bu İngilizlerin belasını versin dünyayi değil fizanı yaktı adiler 2.5 üst bile olmadı son parayı atmıştık toplam 2.5 üste 80 de gelseydi 8500 k alcaktik tam adi bunlarYa tutarsa reis 😇 🧐 🧐
Başkanım Allah bu İngilizlerin belasını versin dünyayi değil fizanı yaktı adiler 2.5 üst bile olmadı son parayı atmıştık toplam 2.5 üste 80 de gelseydi 8500 k alcaktik tam adi bunlarYa tutarsa reis 😇 🧐 🧐
ENG şaka gibiler çok iyi oyuncular var ama goller nerede anlam veremiyorumBaşkanım Allah bu İngilizlerin belasını versin dünyayi değil fizanı yaktı adiler 2.5 üst bile olmadı son parayı atmıştık toplam 2.5 üste 80 de gelseydi 8500 k alcaktik tam adi bunlar
Ben 3.47 yi beklerken üç buçuk atardım. Bol şanslar reisAğa böyle bir şey daha yaptım iki maçın bütün oranları aynı neredeyse 😄Ekli dosyayı görüntüle 613532
Hele baskanim bu eze denilen beni aldı götürdü son dakka boş kaleye atamadı kafa vurdu dağa taşa gonderdi topu orda zaten kaynar sular indi başımdan aşağa bunada artık sağlık olsun diyecez el mahkum baskanimENG şaka gibiler çok iyi oyuncular var ama goller nerede anlam veremiyorum
Kuponları yaktılar reisHele baskanim bu eze denilen beni aldı götürdü son dakka boş kaleye atamadı kafa vurdu dağa taşa gonderdi topu orda zaten kaynar sular indi başımdan aşağa bunada artık sağlık olsun diyecez el mahkum baskanim
2.yari daha çok gelir umarim dost. Porsuğu gördün mü bu arada.İkinci yarı 2şer gol çıkmazsa nanay
1 gol kaldı reis. Birazdan nanay dan halay a geçersinİkinci yarı 2şer gol çıkmazsa nanay
Yok görmedim2.yari daha çok gelir umarim dost. Porsuğu gördün mü bu arada.
Genelde böyle oluyor zaten reis ne zaman anlamadan oynasam kazanıyorum. Düşünüp kafa patlatip oynayınca kaybediyorum hep