Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Rogue - Yusuf Yusuf

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
9.99

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Hiç sıkıntı değil kerem gitti yarın lokma dağıtacam. Sonunda sürekli pas hatası yapmayan, sürekli topu alıp deli dana gibi üç kişinin arasına giren, sürekli maç başı en az 2-3 tane net pozisyonu kaçıran biri olmicak. Bu lavuk yüzünden geçen sene maç izlemiodum
Umarım eski güzel günlerine döner. Ziyech instasından bizim takımla olan fotoları kaldırmış diyorlar bi acayip bu elamanı anlayamadım bir türlü o da gider inşallah tez vakitte

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,697
17,018
113
Umarım eski güzel günlerine döner. Ziyech instasından bizim takımla olan fotolarö kaldırmış diyorlar bi acayip bu elamanı anlayamadım bir türlü o da gider inşallah tez vakitte
Ziyech artık kafada bitirmiş bence futbolu. Bu vakitten sonra nereye giderse gitsin gene oynamaz. O adam ajaxın o prime kadrosunda prime zamanını yaşadı. Onun yerinde olsam geri Ajaxa dönerim hazır takımın da iyi oyuncuya ihtiyacı varken

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Ziyech artık kafada bitirmiş bence futbolu. Bu vakitten sonra nereye giderse gitsin gene oynamaz. O adam ajaxın o prime kadrosunda prime zamanını yaşadı. Onun yerinde olsam geri Ajaxa dönerim hazır takımın da iyi oyuncuya ihtiyacı varken
Aynen. Şu eksik yerleri doldurmazsak Barış'ı 2 parçaya bölüp oynatacaz 😄

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,493
7,199
113
Foruma attığım 1 kupon tutmaz mı arkadaş. Bugün de tek golden yattık kilidi vurabiliriz @Shellac
hindistan takımı ile avustralya takımı hazırlık maçı hindistan'da oynuyor hakem hintli son dakika adamların penaltıyı vermedi en az 5 dk oynanmadı uzatmada 2 dk oynattı bitirdi bazen kuponlar böyle yatıyor işte

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,677
20,172
113
Geçmiş olsun