- 130
- 35
- 28
dostum selam, ben cevirimi tamamladim 10 adet ftn claim edebiliyorum. Bu bahamut adresini nereden kopyaliycam pek bilgim yok?Fast fruits diye oyun var orda 5250 TL çevrim yapınca 300 TL veriyor
dostum selam, ben cevirimi tamamladim 10 adet ftn claim edebiliyorum. Bu bahamut adresini nereden kopyaliycam pek bilgim yok?Fast fruits diye oyun var orda 5250 TL çevrim yapınca 300 TL veriyor
fastex hesabın varsa ftn yatır kısmındandostum selam, ben cevirimi tamamladim 10 adet ftn claim edebiliyorum. Bu bahamut adresini nereden kopyaliycam pek bilgim yok?
yok hocam, coinbase hesabi aciyordum simdi. dedigin daha hizli ise onu acayim?fastex hesabın varsa ftn yatır kısmından
fastex aç bence coinbase daha karışıkyok hocam, coinbase hesabi aciyordum simdi. dedigin daha hizli ise onu acayim?
Yapamadıysan özele yaz halledelim fulgur wallet üzerinden hem oradan direk payfixine TL olarak alabilirsin ftn coinlerifastex hesabın varsa ftn yatır kısmından
siteyi ilk defa duyuyorum kilitli musteri diyor 😂😂
Güle güle harca dostumÇekim geldi arkdaşlar havale ile.. paylaşan arkadaşa teşekkür ederim