Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Rolling Başlasın Kasa 50 Hedef 400

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sokrates1

Üye
Yeni Üye
44
76
18
Yok ya ne sikacam 10 lira olsa nolur olmasa nolur ama en az8ndan fazla kisi olmadigi icin 3 4 tanesini destekleyenlerden geri kalanini cekilisle yapabilirdin ama senin tercihin saygi duyuyorum
Tabi öylede yapabilirdim ama başlıkda belirttim gönderiyi beğenenlerden seçilecek diye öyle yaparsam birazda haksızlık olurdu

mert9191

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,379
4,052
113
Teşekkürler reis özelden attım paparayı bol şanslar hepimize

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Tabi öylede yapabilirdim ama başlıkda belirttim gönderiyi beğenenlerden seçilecek diye öyle yaparsam birazda haksızlık olurdu
Yok dedim ya saygı duyuyorum bizim icin de mesgale oldu ama sunu soylim bi daha oyle yaparsan sonra kararini degistirip destekleyenlerden secersen konusmam soylim cunki yarin yaparsan sadece begenicem desteklemicem hic :)

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Ne mac oldu be 5-0 Flamengu ligi de Libertadores i de sonuna kadar hakediyor Barbosa adina uzuldum tarihe gececektin

Sokrates1

Üye
Yeni Üye
44
76
18
Yok be bana cikartma hakeden kim varsa o alsin oyle seylerde gozumuz yok ben sdece fazla kisi olmadigimiz icin soylemistim fazla kisi olsaydikn destekleyen zaten oyle bise soylemezdim
Çıkanların hepsi destekleyen kişiler bi bol şans demeleri yeterli kardeşim :) bugünlükde böyle olsun napalım yarınki maçlara bakacaz

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,153
2,210
113
Şansın bol.olsun dostum
Başka çekilişlere artik

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,607
1,311
113
sitede sıkıntı var sayfalara giremiyorum ama yolladım özelden hocam tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...