- 11,653
- 3,675
- 113
6 da olur diyorsun yaniYapacak hattrigi var ya para olsaydi su mactan ne kaldirirdik tuh iste
6 da olur diyorsun yaniYapacak hattrigi var ya para olsaydi su mactan ne kaldirirdik tuh iste
Hattrik yapar tarihe gecer yari finalde hattrick yapan kimse yoktur tahminimce6 da olur diyorsun yani
Tabi öylede yapabilirdim ama başlıkda belirttim gönderiyi beğenenlerden seçilecek diye öyle yaparsam birazda haksızlık olurduYok ya ne sikacam 10 lira olsa nolur olmasa nolur ama en az8ndan fazla kisi olmadigi icin 3 4 tanesini destekleyenlerden geri kalanini cekilisle yapabilirdin ama senin tercihin saygi duyuyorum
Var ya 13 orani vardi ikinci yari 4 golun6 da olur diyorsun yani
Guney Amerika'da biraz zor tabii. Olabilir.Hattrik yapar tarihe gecer yari finalde hattrick yapan kimse yoktur tahminimce
Yok dedim ya saygı duyuyorum bizim icin de mesgale oldu ama sunu soylim bi daha oyle yaparsan sonra kararini degistirip destekleyenlerden secersen konusmam soylim cunki yarin yaparsan sadece begenicem desteklemicem hicTabi öylede yapabilirdim ama başlıkda belirttim gönderiyi beğenenlerden seçilecek diye öyle yaparsam birazda haksızlık olurdu
canın sağolsun yarın çıkartırız sanaYok dedim ya saygı duyuyorum bizim icin de mesgale oldu ama sunu soylim bi daha oyle yaparsan sonra kararini degistirip destekleyenlerden secersen konusmam soylim cunki yarin yaparsan sadece begenicem desteklemicem hic
Yok be bana cikartma hakeden kim varsa o alsin oyle seylerde gozumuz yok ben sdece fazla kisi olmadigimiz icin soylemistim fazla kisi olsaydikn destekleyen zaten oyle bise soylemezdimcanın sağolsun yarın çıkartırız sana
Çıkanların hepsi destekleyen kişiler bi bol şans demeleri yeterli kardeşim bugünlükde böyle olsun napalım yarınki maçlara bakacazYok be bana cikartma hakeden kim varsa o alsin oyle seylerde gozumuz yok ben sdece fazla kisi olmadigimiz icin soylemistim fazla kisi olsaydikn destekleyen zaten oyle bise soylemezdim
Banada çıkmamış )canın sağolsun yarın çıkartırız sana
eyvallah kardeş inşŞansın bol.olsun dostum
Başka çekilişlere artik
Yarin 2 mac benden ama ona goreÇıkanların hepsi destekleyen kişiler bi bol şans demeleri yeterli kardeşim bugünlükde böyle olsun napalım yarınki maçlara bakacaz