- 44
- 76
- 18
Seri A ve b çok sakat belli olmuyor bunların işi gelmez gelmez dk 80 dan sonra 2 tane atarlar bilemen 3 taneŞu Brezilya Seri B de bayadir iy 1.5 ust gormuyorum aslinda iy 1.5 alt oyna gec ilk yari hep gelio
Seri A ve b çok sakat belli olmuyor bunların işi gelmez gelmez dk 80 dan sonra 2 tane atarlar bilemen 3 taneŞu Brezilya Seri B de bayadir iy 1.5 ust gormuyorum aslinda iy 1.5 alt oyna gec ilk yari hep gelio
Karadayı 1-1 skora bin lira ateşleyek ozamanms 1-1 biticek ... kupon geldi tebrikler....
Dayicim ilk golu de Recife'ye attirirsan sana zahmet..ms 1-1 biticek ... kupon geldi tebrikler....
Aynen ben ddim sana ilk gol Parana ve kg var olur diye uzuldum senin icin ama su lige nasil aldin siradaki golu4 saattir foruma giremdik bu sorunu yasayan oldumu arkadaslar. Haaa bu arada parana atti
Tabii ki de oldu. Hatta bir yarim saat daha gitti de 5-10 dk. once geri geldi.4 saattir foruma giremdik bu sorunu yasayan oldumu arkadaslar. Haaa bu arada parana atti
Parana'nin isabetli sutu yoktu baskan. İlki gol oldu.Aynen ben ddim sana ilk gol Parana ve kg var olur diye uzuldum senin icin ama su lige nasil aldin siradaki golu
Yanlis alinti kanka bana bisey diyemezsin anca acildi site giremediydim zatiAynen ben ddim sana ilk gol Parana ve kg var olur diye uzuldum senin icin ama su lige nasil aldin siradaki golu
Sen girebildinminlen ben daha 5 dakika.once girdim iste sen burdamiydinHarman kaldim valla. Sabaha kadar 50 mesajim var temizinden.
Gollllll geldi
Hedefe Ulaşırsa 10 kişiye 10 TL.
Göndereyi Beğenenlerden Seçilecek.
45 dakika once bir ara girebildim 5-10 dakika sonra yine gitti. Tekrar geri geleli 10 dk. falan oluyor yani 2. sefere yetistin.Sen girebildinminlen ben daha 5 dakika.once girdim iste sen burdamiydin